Bărbatul din Hunedoara care a agresat cei doi copii în parc este acuzat de tentativă de omor

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 10:51

La începutul lunii februarie, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Hunedoara a fost surprins agresând doi minori într-un parc, unul în vârstă de 13 ani, iar altul de 7 ani, cel mai mic fiind chiar fiul său vitreg. Bărbatul a fost filmat în timp ce a trântit unul dintre copii cu capul de caldarâm, iar apoi l-a agresat violent pe fiul său. Băiatul accidentat la cap a fost ulterior dus la spital unde s-a constatat că suferise o fractură craniană în urma agresiunii.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Acum, bărbatul a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, după ce, inițial, încadrarea sa juridică era de lovire și alte violențe, potrivit digi24.ro.

Mama copilului de 7 ani spunea atunci că nu era prima oară când bărbatul (n.r. – tatăl vitreg) a avut un comportament agresiv față de copil: „L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima data.”

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter