Antrenorul personal Florin Neby, un nou sezon la Neatza cu Răzvan și Dani!

De Unica.ro, pe

Sportul de bună calitate continuă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani sub stricta supraveghere a antrenorului personal Florin Neby. În fiecare marti și joi, alături de Roxana și Flavia, Florin Neby, specialistul Unica.ro, ne va pune la treabă.
„Planurile mele pentru 2014 sunt marețe și spun asta pentru că atât în activitatea pe care o desfășor cât și cu oamenii cu care lucrez, stabilim obiective la care trebuie să muncim mult, pentru a obține măcar un rezultat bun. Îmi doresc ca această colaborare pe care o am cu echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani să fie cât mai lungă, pentru că am învățat multe de la ei, sunt profesioniști. În plus, băieții au încredere în capacitățile mele și în activitatea pe care o desfășor în lumea fitness-ului. Îmi doresc ca în acest an să găsesc cât mai mulți oameni dăruiți în activitatea lor. Alături de ei vreau să-mi pun în aplicare ideile, atât la clubul la care lucrez cât și în proiectul Neby, ce au ca scop eficiența activității fizice și a alimentației asupra oamenilor. Aspecte ce le-am îmbunătățit foarte mult până acum, iar asta se vede pe corpul și în modul de viață al celor cu care lucrez. Vă multumesc tuturor celor care mă urmăriți și sper să vă bucur în continuare la fel de mult, pentru că Neby este abia la primul capitol.”

Florin Neby face sport de performanță de peste 20 de ani. A făcut parte din trupa AEROS, show-ul lor fiind comparat cu cel al trupei Cirque du Soleil, alături de ei performând în spectacole în Australia, Hong Kong, în aproape toată Europa, în cel puțin 12 state din America. Totul a culminat cu un turneu de 3 săptămâni pe Broadway și apariții pe prima pagină în renumitul ziar New York Times.

Florin Neby deține titlul de Campion European și a câștigat o medalie de bronz în 2009, este triplu Campion Mondial, medalie de argint și medalie de bronz în 2010 și 2012. În plus, sportivul este Maestru Emerit al Sportului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter