Amna lucrează în studioul Shakirei! A înregistrat un colind în limba spaniolă!

Revenită de câteva săptămâni din Columbia, Amna le-a pregătit o surpriză fanilor săi din America Latină. Solista a înregistrat o variantă unplugged a colindului „Feliz Navidad” în acelaşi studio în care faimoasa Shakira a realizat câteva piese.
„Mi-am dorit de când eram mică să cânt un colind în limba spaniolă. Luna trecută, când am fost în Columbia, am petrecut câteva ore într-un studio de înregistrare, la recomandarea pretenului meu, artistul Mauricio Riviera. Nu mică mi-a fost surprinderea să aflu că acolo şi-a înregistrat câteva dintre hit-uri celebra Shakira şi alţi solişti faimoşi din Columbia. Am ales să cânt un colind în limba spaniolă ca un cadou de Crăciun pentru fanii mei din America Latină care sunt deja foarte numeroşi şi activi”, spune Amna. 
Solista a înregistrat videoclipul colindului „Feliz Navidad” în Bogota, chiar după concertul pe care l-a susţinut în faţa a 80.000 de spectatori.
„Conducerea hotelului la care am fost cazaţi ne-a pus la dispoziţie cel mai mare şi mai frumos apartament, unde era o atmosferă idilică. A fost locul perfect pentru a filma videoclipul acestui colind, deşi nu am avut un brad împodobit la acea dată”, adaugă Amna.
Înainte de Sărbătorile de Iarnă, Amna va susţine două concerte în Italia şi va profita de zilele libere din preajma Crăciunului pentru a se relaxa în sânul familiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter