Amna începe 2013 cu o veste de senzaţie: cerută să concerteze în Mexic!

Amna începe noul an cu dreptul şi, după succesul fulminant obţinut în Columbia, unde a cântat în faţa a 80.000 de oameni, a primit propunerea de a concerta în Mexic.
Imaginile cu spectacolul susţinut în Bogota au ajuns în toată America Latină, astfel că solista din România este acum ofertată să cânte şi în capitala Mexicului. Propunerea a venit de la o companie locală care este dispusă să susţină un turneu al artistei în oraşele mari din regiune.
Amna se declară măgulită de impactul major de care se bucură în America Latină şi, pentru a face faţă cererilor de interviuri din partea presei locale, aşa cum s-a întâmplat şi în Columbia, a început să ia lecţii de perfecţionare a limbii spaniole.
În luna noiembrie a anului trecut, Amna a dat lovitura în Columbia, acolo unde hitul ei “Tell Me Why” s-a situat în fruntea clasamentelor muzicale luni la rând. Artista din România a susținut un concert în fața a peste 80.000 de oameni fiind primită ca un adevărat star internațional: cu hoarde de fani la aeroport, zeci de propuneri de interviuri și un puhoi de spectatori la show-ul ei susținut în aer liber.
Popularitatea Amnei în țara sud americană a sporit odată cu propunerea artistului columbian Rivera de a colabora la piesa “Hey Ho”, care a devenit hit peste noapte, depășind 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar 2 săptămâni.
Concertul Amnei, organizat de 40 Principales, cel mai important post de radio al țării, a fost inclus într-un maraton muzical de 10 ore, artista fiind cap de afiș al evenimentului.

Așteptată de zeci de fani la Aeroportul din Bogota

Amna a ajuns la Bogota după aproape 17 ore petrecute prin avioane, aeronava artistei din Paris decolând cu o întârziere de trei ore din cauza ceței. Acest fapt nu i-a împedicat însă pe câțiva zeci de fani să fie prezenți la Aeroport, atunci când Amna a pășit pentru prima dată pe tărâm columbian. Artista a fost primită cu flori, bomboane și prăjituri tradiționale columbiene.
“Când să ies din Aeroport am văzut câteva zeci de persoane cu pancarte pe care scria numele meu și care, atunci când m-au văzut, au început să țipe de bucurie. A fost un moment copleșitor. Am dat autografe, am făcut poze. Am fost foarte fericită”, declară Amna.

Trei ore de interviuri pentru toată America Latină

Evento 40 este cel mai mare eveniment muzical găzduit de Columbia, ajuns la a șaptea ediție, iar Amna și cântărețul columbian Juan Magan au fost primii artiști internaționali.
40 Principales reprezintă o rețea de radiouri prezentă în toate țările din America Latina, dar și în Spania. Înainte de concert, Amna a acordat interviuri timp de trei ore pentru jurnaliști de radio și echipe de televiziune din țări precum Mexic, Chile, Argentina, Peru sau Venezeula.
“Cred că cea mai mare bucurie pentru un artist este să auzi că muzica ta este apreciată și pe alte meleaguri, iar astfel am aflat că piesele mele se ascultă și în alte țări din America Latină, nu numai în Columbia. Am acordat interviuri vreme de trei ore. M-am simțit minunat”, declară Amna.
Aplauze timp de 5 minute pentru Amna. 80.000 de oameni au cântat refrenul “Tell Me Why”
Evenimentul muzical a marcat începutul verii în Columbia, iar ploaia nu a lipsit din peisaj, însă în ciuda averselor torențiale cei 80.000 de oameni au rămas la concert până la final, când Amna a urcat pe scenă.
Au urmat 20 de minute de nebunie totală, în care artista i-a încântat pe columbieni cu piesele “Tell Me Why”, “She Bangs” sau “Hey Ho”.
“A fost, de departe, cel mai frumos moment din cariera mea. Să auzi 80.000 de oameni cum cânta la unison cu tine o piesă este ceva ce nu pot să descriu în cuvinte. Rivera a fost alături de mine pe scenă și m-a susținut pentru că aveam mari emoții. Am cântat împreună “Hey, Ho”, ne-am simțit minunat. Iubesc Columbia, iar oamenii de acolo sunt atât de calzi si de primitori încât m-am simțit ca acasă”, mai spune Amna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter