Adela Popescu şi Amalia Năstase se alătură campaniei “Pune preţ pe viaţă”!

Adela Popescu şi Amalia Năstase se alătură campaniei “Pune preţ pe viaţă” al cărui scop este acordarea şi decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului român.
“Neputinta de a gasi o rezolvare mi se pare de o durere incredibila. Nu este mult ce avem de facut, dar este enorm pentru cei cu probleme, asadar, sustin si semnez petitia”, spune Adela Popescu.
Amalia Nastase sprijina de asemenea aceasta campanie si isi doreste o reusita: “As vrea sa va alaturati toti acestei cauze si sa incercam sa trecem acest tratament in randul tratamentelor gratuite”.
Tot pe 15 ianuarie, de la ora 16.30, la “Povestiri adevarate”, ACASA, publicul va cunoaste povestea lui Vlad Rafael, un baietel hemofilic in varsta de 13 ani. Vlad si-a pierdut mama in urma cu un deceniu, asa ca a fost crescut de bunici. Sufera de cand se stie si poate de aceea, la prima vedere pare timid si fragil. Dar Vlad este un luptator. Nu s-a lasat doborat de nemarginita durere care l-a urmarit la fiecare pas. El si-a creat propria normalitate.
“Pune pret pe viata” si ajuta la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu  izbucnit  in mai 2012. Cei care vor sa ajute pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter