A murit Denisa, tânăra lovită de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 15:14
Denisa și soțul ei, Raul, au fost loviți de o mașină în timp ce stăteau pe bancă într-o stație de autobuz din Baia Mare. În urma cumplitului accident de sâmbătă, 3 iulie, cei doi au ajuns la spital cu răni grave. 

Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din Baia Mare când un tânăr aflat la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după aproximativ 50 de metri a pierdut controlul direcţiei și a intrat în plin în banca pe care stăteau cei doi.

După accident, Denisa a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în comă. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul rupt în urma impactului. Duminică, femeia a intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitată. Din păcate, tânăra în vârstă de 20 de ani a murit în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00:35, în urma unui alt stop cardio-respirator, potrivit antena3.ro.

Citește și: Scandal la Evaluarea Națională 2021, după ce au fost afișate notele de la contestații

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: Voi face o grevă și scandal peste tot!

Denisa a murit, iar soțul ei a suferit răni grave

Raul a suferit și el mai multe traumatisme şi a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca. Bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală ce a durat 13 ore, însă el va mai fi supus și altor operații în perioada următoare.

Prietenii tânărului au făcut un apel pe rețelele de socializare pentru donare de sânge.

Șoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. După ce Denisa și-a pierdut viața, procurorii vor schimba încadrarea juridică de la vătămare corporală gravă din culpă la ucidere din culpă.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter