Tombolă pentru persoanele vaccinate, organizată de Loteria Română

De Unica.ro, pe
Loteria Română organizează o tombolă în care sunt puși în joc 100.000 de lei, la care pot participa persoanele vaccinate.

La această tombolă există cinci premii în valoare de 10.000 de lei și un premiu de 50.000 de lei. Numele concursului este „Te vaccinezi și câștigi” și se va desfășura între 14 și 27 iunie.

Astfel, persoanele care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Loto 5/40 sau Joker vor primi un talon gratuit de participare la tragerea de sorți. Talonul va trebui completat cu datele personale și se va depune într-o urnă special amenajată din cadrul agențiilor loto.

Citește și: Programul restaurantelor pentru nunți și botezuri, prelungit cu două ore

Citește și: Studiu: Au fost depistate mai multe cazuri de miocardită în rândul tinerilor vaccinați cu Pfizer

Citește și: Experiment brazilian: chiar și un vaccin mai puțin eficient poate elimina virusul

Citește și: Vaccinarea anti-COVID-19 ar putea deveni anuală

Tragerea la sorți va avea loc în direct, în emisiunea „Românii au noroc” de la România TV, care va fi transmisă în data de 4 iulie. Jucătorii ale căror nume vor fi alese din urnă prin tragere la sorți vor trebui să dovedească că au participat la programul național de vaccinare anti-COVID-19, după cum arată Libertatea.

Directorul general al Loteriei Române, Sebastian-Iacob Moha, a explicat cum a luat hotărârea de a organiza această tombolă specială: „Vaccinarea este singura solutie să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezator, la fel ca multi dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă”.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter