Țara în care persoanele vaccinate anti-COVID-19 vor primi bere gratis

De Unica.ro, pe
De când a fost demarată campania de vaccinare anti-COVID-19, autoritățile și companiile private au căutat să mobilizeze oamenii să se vaccineze prin diverse metode.

Autoritatea australiană pentru medicamente și-a adaptat regulamentul, pentru a permite premierea cu bere a persoanelor care se vaccinează anti-COVID-19.  Anterior s-a interzis această inițiativă lansată de un pub din Melbourne, iar premierul Scott Morrison a intervenit, conform agenției Reuters, citate de Agerpres.

Morrison a apreciat în mod public inițiativa localului Prince Alfred Hotel din Melbourne de a oferi bere gratis din partea clienților vaccinați anti-COVID-19. El a spus că aceasta este o inițiativă „luată cu inima bună” și că este în interesul național al țării.

„Acesta este un program de vaccinare de interes naţional”, a mai spus Morrison, potrivit Libertatea. „Vom face unele schimbări pentru a ne asigura că astfel de iniţiative izvorâte din cele mai bune intenţii vor putea fi luate de oameni după propria lor voinţă”.

Citește și: 99% din americanii care au murit de COVID-19 în iunie erau nevaccinați

Citește și: Pfizer va cere autorizarea pentru a treia doză de vaccin împotriva COVID-19

Citește și: Beatrice Mahler: persoanele nevaccinate au un risc mai mare de spitalizare dacă se infectează cu tulpina Delta

Citește și: Țara în care se vor face spații destinate exclusiv persoanelor vaccinate

El a criticat interzicerea acestei inițiative ca fiind „prea severă”, deși regulamentele Autorității australiene pentru medicamente interzic folosirea alcoolului sau a tutunului drept stimulente pentru primirea unor medicamente.

Autoritatea australiană pentru medicamente a anunțat că și-a modificat regulamentul, pentru a permite premierea cu alcool a persoanelor vaccinate anti-COVID-19 și a încuraja campania de vaccinare.

În prezent, doar 9% din populați Australiei este vaccinată cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter