(P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 16:55
În cultura noastră, venirea Crăciunului înseamnă în mare parte goana după cadouri, planificarea și pregătirea acelor momente speciale în care stăm lângă cei dragi și ne bucurăm de ce avem mai frumos, mai bun, mai deosebit.

E perioada anului în care ne înnoim ținutele, casa, bucatele și cel mai adesea ideile. Căutăm să ne inspirăm pentru acel cadou inedit care să facă întâlnirile cu prietenii, iubitul sau familia să fie UNICE și memorabile.

Este minunat să găsești un cadou perfect pentru oamenii din jurul tău, să îi surprinzi, să le anticipezi așteptările sau de ce nu…să le depășești! 

Dilema apare atunci când suntem puse în situația de a face un cadou pentru iubit, logodnic sau soț. La fel cum ei ne răsfață, ne demonstrează iubirea prin gesturi mici și daruri pline de sinceritate și respect, așa ar trebui să ne gândim și noi cum să le oferim un cadou WOW. 

În funcție de gen, de personalitate sau de mediul familial în care am crescut ajungem să avem proiecții diferite cu privire la cadouri, felul în care ne simțim apreciați, iubiți, semnificativi. 

www.ugearsmodels.ro este destinația perfectă pentru cadouri inedite, speciale și impresionante. Aici găsești peste 50 de modele de puzzle-uri mecanice 3D, deosebite. Fiecare model este inspirat din realitate și reprezintă o combinație între creativitate și legile mecanicii.

(P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun?

Fii UNICĂ și ține cont de preferințele, nevoile și personalitatea persoanei pe care vrei să o surprinzi! 

Atunci când rămânem în pană de idei alegem o variantă „sigură” și le cumpărăm o sticlă din băutura lor preferată, dar oare cât de mult înseamnă acest gest? Poți să faci asta în orice moment al anului sau al relației, fără să ai vreun motiv anume, însă pentru Crăciun pare să fie cea mai neinspirată alegere. Dacă îl apreciezi pentru că te face să te simți cea mai minunată, apreciată și importantă persoană din viața lui, atunci alege inspirat! Fă-i un cadou care să reprezinte ceva pentru el și care să-l facă să exclame „Am o iubită minunată! Cum de te-ai gândit la asta?”

Pentru partener, timpul petrecut împreună poate însemna provocarea de a construi acel puzzle împreună cu tine, joaca într-un proiect căruia să-i dedicați câteva ore pe zi, în care el să-și folosească îndemânarea și creativitatea, curiozitatea și ludicul.

Un cadou special, menit să întărească și mai mult legătura dintre voi este cu siguranță un model Ugears. De ce? Pentru că însăși dorința de a-i impresiona pe cei dragi este cea care stă la baza acestor minunate cadouri Ugears. Puzzle-urile mecanice 3D sunt o idee nemaipomenită pentru  o activitate plină de farmec, interesantă și distractivă, care nu face altceva decât să apropie inimile celor care le construiesc. 

(P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun?

Nu-i așa că toți bărbații, indiferent de hobby-urile lor, iubesc mașinile?  Ugears are pentru cei mai pretențioși modele deosebite de mașini clasice, sport sau reprezentative pentru perioada anilor ‘50. Comandă un Roadster, U-Grand Prix sau Dream Cabriolet, ajută-l în procesul de asamblare și privește-i încântarea din privire în momentul în care schimbă viteza mașinii și pornește în călătoria Ugears.

(P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun? (P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun?

Trenul V-Express poate fi comparat cu Polarul Express al Moșului și va îmbrățișa perfect Spiritul Crăciunului, iar Camionul VM-03 te duce din nou în atmosfera de sărbătoare, asemănând-l cu clasicul camion roșu cu care moșul transportă jucăriile în fiecare an. 

(P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun? (P) Cum renunți la tradiționala sticlă de băutură pentru cadouri de Crăciun?

Dacă ne întoarcem la întrebarea ce face ca un cadou să fie cu adevărat deosebit sau semnificativ în ochii celui care primește, un răspuns ar fi că într-o mare măsură acel produs trebuie să fie despre cel căruia îi este adresat. 

Așadar daca partenerului sau altui bărbat semnificativ din viața ta îi plac provocările, proiectele inovative, complexe sau are veleități inginerești,  îi place să colecționeze diverse obiecte, este pasionat de mașini, motociclete ori este o persoana analitică, meticuloasă, curioasa vis-a-vis de legile fizicii și ale mecanicii, unul dintre puzzle-urile UGEARS sigur îl va surprinde și încânta. 

În plus, orice model Ugears îl poți comanda simplu și ușor din magazinul online www.ugearsmodels.ro cu transport gratuit. 

Alege un cadou pe sufletul celui care primește și construiește momente inedite, cu UGEARS. 

Craciun Fericit! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter