Imagini șocante: o femeie a născut în fața spitalului, pentru că înăuntru era plin de pacienți cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 17:38
O femeie a fost nevoită să nască în fața spitalului, în picioare, deorece spitalul era ocupat la capacitate maximă cu pacienți cu COVID-19.

Întâmplarea a avut loc în fața Spitalului General Dr. Manuel Velasco Suárez, din Huixtepec, Oaxaca, Mexic și a fost surprinsă pe filmare de un bărbat, după cum arată Daily Mail.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, a născut al cincilea ei copil. Ea ar fi așteptat 10 minute în fața spitalului, în timp ce partenerul ei încerca să solicite asistență medicală. Personalul a rugat-o însă pe femeie să aștepte afară, pe motiv că spitalul era ocupat de pacienți COVID-19, conform Libertatea.

În cele din urmă, mai multe cadre medicale au ajutat-o pe femeie să nască în fața spitalului, în picioare, imaginile fiind surprinse și pe video. Băiețelul pe care l-a născut a fost înfășurat într-o pătură și dus în aripa de urgență a spitalului.

Mai mulți oameni care au urmărit videoclipul au acuzat că micuțul ar fi fost scăpat la naștere. Secretarul departamentului de sănătate al statului Oaxaca, Juan Márquez, a spus însă că acest lucru nu s-a întâmplat pentru cotidianul Milenio: „[Mama are] o stare bună de sănătate, stabilă, iar bebelușul ei nu a suferit nicio cădere. Ceea ce se vede în film este o pătură pe care o purta una dintre persoanele care au însoțit pacienta și care cade”.

Foto – Facebook/Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter