Caz șocant: doi tineri sechestrați și torturați după ce au reproșat polițiștilor că nu poartă mască

De Unica.ro, pe
La cinci luni de la derularea evenimentelor îngrozitoare, adevărul iese la iveală: doi tineri au fost sechestrați și torturați în București după ce au reproșat polițiștilor că aceștia nu purtau mască.

Nouă polițiști de la Secția 16 din București sunt urmăriți penal pentru infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură și complicitate la tortură, după cum arată Mediafax. Aceștia au bătut și sechestrat doi tineri, după ce aceștia le-au reproșat că nu poartă mască – deși legea prevede acest lucru, iar polițiștii erau în timpul serviciului.

Totul s-a întâmplat în data de 1 septembrie a anului 2020. Polițiștii asigurau noaptea un filtru de poliție în contextul pandemiei – atunci au fost abordați de cei doi tineri. Au urmat apoi scene de tortură, sechestrare și abandonare a victimelor descrise ca fiind „abominabile” de către procurorii care au în lucru cazul.

Una dintre persoane a fost încătușată și transportată împotriva voinței sale pe un teren viran de la periferia Bucureștiului. Acolo, timp de 30 de minute, victimei i s-au aplicat lovituri repetate în zona superioară a corpului, a capului, a membrelor superioare și inferioare, precum și în zona degetelor de la mâini și de la picioare.

Cealaltă persoană a fost încătușată ilegală, încuiată în autospeciala poliției și transportată în zona Zețari din București, unde a fost abandonată pe o stradă întunecată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter