Cele mai inspirate cadouri de Paște pentru cei dragi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 21:15
Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale anului și o ocazie bună de a face o bucurie celor dragi. Fie că vreți să vă surprindeți iubita sau iubitul, fie că vreți să faceți o surpriză plăcută părinților sau copiilor, există numeroase idei de cadouri de Paște la care puteți apela, iar noi vă ajutăm să le alegeți pe cele mai bune.

În această perioadă sunt la mare căutare obiectele decorative de Paște, precum iepurașii și ouăle tradiționale, dar nu este necesar să rămâneți în această sferă. Fiți original, fiți spontan și alegeți cadouri care să vă surprindă prietenii sau familia.

Cadouri de Paște pentru părinți

Paștele este ocazia ideală să petrecem timp de calitate cu familia. Sentimentul de revenire acasă, printre cei dragi, este unic și trebuie valorificat la maxim.

Pentru părinți sau bunici puteți alege dintr-o gamă variată de decorațiuni pentru casă sau pentru masa de Paște. Cu siguranță, gospodinele vor fi încântate de ele.

Un cadou clasic de Paște este un coșuleț confecționat din mușchi natural uscat, care cuprinde mai multe ornamente florale. Nu pot lipsi, bineînțeles, ouăle și puiuțul, simbolurile sărbătorii de Înviere.

Cadouri de paște-cosuleț de Paște din mușchi

Puteți alege dintr-o gamă vastă de cadouri de Paște. Intră aici pentru a comanda acest coșuleț.

Dacă doriți să achiziționați cadouri scumpe pentru cei dragi, puteți alege produse mai rafinate, din porțelan sau ceramică. Printre ele se numără ouă pictate manual, boluri, iepurași argintați sau fructiere.

Un astfel de cadou de Paște este oul din porțelan, decorat cu fluturi. Este un obiect decorativ de efect, care se deschide, ce poate fi amplasat pe masa de Paște sau pe altă piesă de mobilier.

Cadouri de Paște-ou de Paște din porțelan

Vă doriți cadouri de Paște mai deosebite? Aici găsești obiectul decorativ muzical.

Cadouri de Paște pentru prieteni

Prietenii merită și ei atenția noastră, așadar trebuie să îi surprindem cu ceva original. Și ce poate fi mai inedit și mai amuzant decât un tricou personalizat?

Tricoul din imaginea de mai jos este ideal pentru acei prieteni care au obiceiul de a exagera când vine vorba de masa de Paște. Mesajul „De Paște vă distrați, De bucate nu abuzați” este unul amuzant și poate fi imprimat fie pe un model clasic, fie un model în V.

Cadouri de Paște-tricou personalizat cu mesaj amuzant

Comandați cadouri de Paște amuzante. Acest tricou este disponibil aici.

O altă idee de cadouri de Paște poate fi un set de tricouri cu mesaj, pentru un cuplu cu un bebeluș. Mai mult ca sigur va fi un cadou foarte apreciat fiind vorba de primul Paște petrecut în trei.

Setul cuprinde un tricou pentru mamă, un tricou pentru tată și un body pentru noul membru al familiei, cu mesajul „Primul paște cu Mami și Tati”.

Cadouri de Paște-set tricouri de Paște cu mesajul primul Paște împreună

Există numeroase cadouri de Paște personalizate. Găsiți aici modelele din imagine.

Dacă prietenii voștri au simțul umorului, le puteți lua o formă pătrată de ou. Platoul cu ouă pătrate cu siguranță va atrage atenția invitaților. Și este si foarte simplu de utilizat. Oul trebuie fiert, curățat de coajă și introdus în forma pătrată.

Cadouri de Paște-formă pătrată de ou

Intrați aici pentru a comanda această formă care se află printre cele mai originale cadouri de Paște.

După câteva minute, oul proaspăt fiert devine pătrat.

Cadouri de Paște pentru copii

Este evident, cadourile de Paște ideale pentru cei mici sunt jucăriile în formă de iepurași sau ouă. Iepurașul de pluș este plăcut la atingere și va deveni jucăria preferată a copilului tău.

Cadouri de Paște-iepure de pluș

Alegeți cadouri de Paște pentru copii sub formă de jucării. Comandă online de aici iepurașul simpatic din imagine.

Dacă preferi un joc educativ, alege setul de creație care cuprinde două ouă, cinci culori, pensulă și trei perechi de ochi. Ouăle, prevăzute cu un mecanism cu cheiță vor pune la încercare creativitatea copilului.

Cadouri de Paște-joc de creație cu ouă mecanice

Jocul educativ este disponibil aici. Este unul dintre cele mai inspirate cadourile de Paște pentru copii.

Cu oricare dintre aceste cadouri de Paște veți aduce un zâmbet pe buze celor dragi. Fie că e vorba de un obiect decorativ sau de un cadou personalizat, merită să le faceți o bucurie celor apropiați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter