Cum să-ți periezi eficient dinții, dacă ai gingii sensibile

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 iulie 2016, 12:29

CONȚINUT VIDEO UNICA

Când ai gingii sensibile, fiecare periaj cu o periuță obișnuită, manuală, poate fi un chin. Oricât te-ai chinui să îți periezi corect dinții, durerea și disconfortul provocate de gingiile sensibile nu pot fi trecute cu vederea.

De aceea, medicii stomatologi recomandă în astfel de cazuri folosirea unei periuțe electrice de ultimă generație. Periuțele electrice cu tehnologie sonică, precum Philips Sonicare, sunt alegerea ideală în astfel de cazuri. Iată de ce!

Periuțele sonice curăță perfect dinții, dar protejează și gingiile

Tehnologia unică Philips Sonicare împinge fluidul în spaţiile interdentare și de-a lungul gingiei, pentru dinţi vizibil mai curaţi, gingii mai sănătoase şi un zâmbet mai alb. Într-un singur periaj, o astfel de periuță efectuează până la 62.000 de mişcări de periere pe minut, lucru absolut imposibil de obținut cu o periuță manuală. În plus, toate aceste mișcări sunt corecte, exact așa cum recomandă medicii stomatologi.

Periuțele sonice te scapă de placa bacteriană

Dacă ai gingii sensibile, e imposibil să scapi de placa bacteriană cu ajutorul periuței manuale. Durerea și disconfortul sunt prea mari.

Periuțele sonice, precum Philips Sonicare, îndepărtează cu până la de 7 ori mai multă placă bacteriană dintre dinţi şi din toată gura, fără niciun fel de efort suplimentar și mai ales fără durere, chiar dacă dinții tăi sunt sensibili.

Periuțele sonice au mai multe moduri de folosire, dintre care unul special dedicat dinților și gingiilor sensibile

Periuțele Philips Sonicare DiamondClean au în total cinci moduri de folosire – Clean (Curăţare), Gum Care (Îngrijirea gingiilor), Polish (Lustruire), Sensitive (Sensibil), White (Albire). Astfel, cu orice problemă te-ai confrunta, o astfel de periuță vine în întâmpinarea nevoilor tale și îți oferă curățare și îngrijire de cea mai bună calitate, chiar și atunci când ai anumite probleme, precum gingiile sensibile.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter