Care este secretul unui zâmbet sănătos

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 iulie 2016, 12:32

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dinții albi, sănătoși și puternici sunt visul oricărei femei. Un zâmbet frumos nu înseamnă doar un aspect plăcut și un atu în societate, ci și emblema sănătății.

Care este secretul unui astfel de zâmbet? Grija pe care o acorzi zilnic dinților!

Un periaj executat corect de două ori pe zi cu o periuță potrivită, o pastă de dinți bună și o alimentație corectă te aduc mai aproape de zâmbetul la care visezi.

Nu te speria de cuvintele „periaj corect” sau „periuță potrivită”! Cu noile tehnologii nu trebuie să-ți mai faci griji!

Periuțele sonice le înlocuiesc și le depășesc cu succes pe bunicile lor, periuțele manuale. Periuța Phillips Sonicare Diamond Clean va deveni prietena ta cea mai bună pe drumul către zâmbetul sănătos mult visat. E elegantă și motivată, exact ca tine. Are peri în formă de diamant care, prin tehnologia Sonicare vor face ca periajul tău zilnic să fie mult mai eficient prin cele 62.000 de mișcări pe minut cu pulsații sonice.

Dușmanii tăi, placa dentară și petele dentare, devin istorie prin mișcarea rapidă a capului periuței ce împinge apa prin spațiile dintre dinți, curățând eficient și delicat.

Nu ai nevoie de cursuri speciale ca să folosești periuțele sonice! Folosești aceleași mișcări pentru periaj pe care le făceai și cu periuța manuală.

Singura diferență este că vei simți efectul imediat, dinții tăi vor fi mult mai curați și vei vedea că petele de tutun, cafea, ceai sau vin roșu vor dispărea mai repede ca banii de pe card în perioada de reduceri.

Alți aliați în căutarea zâmbetului alb și sănătos? Țelina, merele și morcovii. În afara faptului că, prin mestecarea lor cureți dinții și mărești secreția de salivă, sunt și bune pentru dieta ta.

Deci, pasta de dinți într-o mână și periuța sonică în cealaltă. Curaj! Odată ce te vei obișnui să simți efectele periajului corect al periuței de dinți sonice, o să ai motive să zâmbești tot timpul. Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter