S-au operat ca să semene cu vedetele

De Erika Chivu, pe

Aceşti oameni nu numai că şi-au dorit să semene cu vedetele lor preferate dar au fost dispuşi să cheltuiască o avere pentru asta şi să îndure zeci de operaţii estetice.

S-a operat ca să semene cu Michael Jackson

Mamă a trei copii, englezoaica Miki Jay seamănă foarte bine cu Michael Jackson şi câştigă bani buni ca imitator al Regelui Pop.

Ca să semene şi mai mult cu idolul ei, ea a făcut mai multe operaţii prin care i s-au remodelat pomeţii, bărbia şi nasul.

Cel puţin, pe ea o ajută aceste operaţii în carieră. Ceea ce nu se poate spune despre următoarele persoane.

S-au operat ca să semene cu vedetele

Mamă a 14 copii, vrea să semene cu Angelina Jolie

Nadia Suleman este cunoscută mai mult pentru faptul că a născut opt copii, deşi mai avea acasă încă şase. Dar aceasta nu e singura ei ciudăţenie. Se pare că idolul ei este actriţa Angelina Jolie cu care seamănă tot mai mult, cu fiecare intervenţie estetică. Deocamdată a fost operată la nas şi a făcut o mărire de buze, dar nu se ştie ce mai urmează.

S-au operat ca să semene cu vedetele

Vrea să moară arătând ca Demi Moore

Când a aflat că are o tumoare pe creier şi nu va mai trăi decât câţiva ani, Lisa Connel şi-a dorit ca măcar să moară frumoasă. Iar idealul ei de frumuseţe este actriţa Demi Moore. Tânăra şi-a făcut o mărire de sâni, dar mai urmează şi alte operaţii care o vor transforma în idolul său. Când a aflat vestea, Demi Moore a anunţat că vrea să dicute cu Lisa pentru a o convinge să renunţe la planurile ei fiindcă este şi aşa foarte frumoasă.

S-au operat ca să semene cu vedetele

Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter