În luna prevenției cancerului mamar, revista Avantaje și Institutul Sânului organizează un eveniment de conștientizare a importanței profilaxiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 16:04
GLOBOCAN (Global Cancer Observatory, platforma internaţională cu cele mai actualizate cifre despre cancer din lume) a publicat anul trecut date care ne privesc direct: în fiecare an sunt diagnosticate cu cancer de sân circa 9.600 de femei. Și circa 3.200 pierd bătălia cu el.
Vineri, 18 octombrie, cu începere de la ora 18:00, revista Avantaje în colaborare cu Institutul Sânului organizează un amplu eveniment de conștientizare a importanței profilaxiei. Vă invităm la o discuție cu dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, fondatorul institutului, și medicii din echipa sa, despre importanța controalelor regulate în păstrarea sănătății sânului. Pentru înscrieri la eveniment, completează formularul de la sfârșitul acestui material.

Institutul Sânului a fost fondat de dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, după o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratarea pacientelor cu afecțiuni ale sânului.

Dr. Viișoreanu a efectuat în premieră în România mastectomia endoscopică pentru leziuni benigne și este promotorul tehnicii ganglionului santinelă în medicină privată – una dintre cele mai moderne și eficiente proceduri existente în acest moment. Această tehnică este recomandată pacientelor cu cancer mamar în stadiu incipient, reducând atât riscul unei operații inutile, cât și efectele secundare ale acesteia.

Abordarea multidisciplinară acoperă toate aspectele fiecărei afecțiuni și creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele primesc sprijinul unei echipe complete, alcătuită din imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut.

medici

Echipa de medici cu care lucrează dr. Cristian Viișoreanu la Institutul Sânului

În urma colaborării între echipa de chirurgie oncologică condusă de dr. Cristian Viișoreanu și echipa de chirurgie estetică, se pot realiza intervenții chirurgicale de înlăturare a tumorilor maligne cu reconstrucție mamară (diverse procedee reconstructive), pacientele beneficiind de reconstrucția sânului în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale.

Învinge afecțiunile sânului prin tratamente personalizate, realizate de o echipă experimentată în patologia mamară, cu peste 10 ani de activitate în medicină privată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter