Câte persoane pot participa la petrecerile de apartament în starea de alertă

De Unica.ro, pe

Petrecerile de apartament nu au putut fi ținute în timpul stării de urgență, însă în starea de alertă regulile s-au mai relaxat.

Ministrul Internelor Marcel Vela a explicat că numărul de persoane care pot participa la o petrecere într-un apartament este de 8, pe când în cazul slujbelor religioase, nunților și înmormântărilor numărul maxim este de 16.

„Limita de 8 persoane se referă la spații închise, de exemplu, într-un apartament cineva dorește să își țină ziua de naștare, sau de nume”, a zis Vela, conform Digi24. „Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane”.

Citește și: Modelul suedez, departe de așteptări: doar 7,3% dintre oameni imuni

Vela a mai zis că măsura aceasta are rolul de a reduce riscul răspândirii virusului, însă este posibil să se schimbe. „De la 1 iunie, din 15 iunie, dacă totul va fi în regulă, evident se va reamenaja și această regulă”, a spus acesta.

Ministrul Internelor a oferit mai multe explicații despre măsurile din starea de alertă într-un live pe Facebook, care poate fi urmărit mai jos:

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter