Dublă premieră pentru revista Unica iunie 2019

De Revista Unica, pe Ultimul update Luni, 27 mai 2019, 16:31
Revista Unica iunie 2019 o are pe copertă, în premieră, pe Melania Medeleanu și pe bebelușul ei de numai câteva luni, Radu Petru. În plus, toate ședințele foto din revistă au fost realizate cu smartphone-ul, pentru a demonstra cât de mult a avansat tehnologia înglobată în aceste gadgeturi. Găsești revista la chioșcurile de presă începând cu 24 mai 2019.

Ediția de mai a revistei Unica este despre femeile puternice, care au vise mari și care fac tot ce pot pentru a le îndeplini. Melania Medeleanu, cea care s-a ocupat de mii de copii cu probleme – fie că sunt sărmani sau orfani, precum cei de la Afterschool Clinceni, fie că suferă de boli incurabile, cum sunt cei care vin în taberele Magic Camp – este unul dintre ei. Melania mereu și-a dorit un copil al ei și, când nu mai spera, minunea s-a întâmplat și puiul de om a apărut în viața ei, la finele lui 2018. Află totul despre povestea Melaniei și a bebelușului ei în exclusivitate din revista Unica iunie 2019.

O altă femeie pe care o admirăm este regizoarea Chris Simion-Mercurian, care nu a lăsat nici  măcar cancerul să o oprească din demersul de a construi Grivița 53, cel care va fi primul teatru privat construit de la zero. În interviul din Unica poți afla o mulțime de detalii despre proiectele lui Chris.

În revistă vei putea citi și despre alte femei visătoare în sensul frumos al cuvântului, care au reușit să-și transforme pasiunile artistice în meserii și care fac performanță de top în domeniile lor.

Acestora li se adaugă și alte românce celebre, care au reușit să se impună în industria frumuseții, creând branduri extrem de puternice, precum Ivatherm, Jessica sau Anastasia Soare.

Vrei un stil vestimentar de vară, relaxat, dar care să fie purtabil și la birou? Stilista revista Unica ți-a pregătit o selecție de costume elegante și ușoare, precum și câteva piese vestimentare care imită stilul unor celebrități internaționale. Sigur vei găsi câteva idei de shopping.

Dacă ți-ai pus măcar o dată întrebarea „Ce este fericirea”, îți recomandăm articolul pe această temă, construit din răspunsurile mai multor psihoterapeuți, care întorc subiectul pe toate părțile. Și o fac foarte interesant!

În ediția de iunie, o parte din tirajul revistei Unica are inserat un cadou special – o apă termală Ivatherm, la prețul de 16,90 lei (revista + produs cosmetic).

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter