Tipuri de feromoni: află ce parfum sexy ţi se potriveşte!

De Stela Moisescu, pe

Potrivit unui studiu, 74% dintre femei primesc mai multe săruturi, atingeri tandre şi propuneri sexuale din partea iubitului când folosesc un parfum cu feromoni,…
… faţă de cele care folosesc un parfum obişnuit. Studiul a folosit şi substanţe placebo, dar în acest caz doar 23% dintre femei au remarcat aceleaşi efecte erotice asupra partenerului de viaţă.

Sigur ai auzit şi tu de efectele incredibile ale feromonilor, arome pe care le emani prin piele şi cu care atragi sexul opus.

De fapt, unii specialiştii susţin că feromonii sunt singurii responsabili pentru stabilirea atracţiei sexuale dintre un bărbat şi o femeie. Aşa s-ar explica de ce un anumit bărbat te atrage în mod inexplicabil, chiar dacă nu este nici înalt, nici brunet, nici cu ochii albaştri. La fel, de ce tu i-ai sucit minţile colegului de muncă, care are wallpaper la calculator cu Carmen Electra. Feromonii sunt de vină!

Ceea ce nu ştii este că feromonii sunt de mai multe tipuri şi au efecte diferite. Află că parfumurile cu feromoni nu sunt unisex, aşa cum le fabrică mulţi producători. Mai apoi, nu face greşeala de a achiziţiona un parfum cu feromoni, fără să ştii ce gen de feromoni conţine. Te-ai putea trezi cu surprize neplăcute.

Află în continuare de câte tipuri sunt feromonii şi ce acţiune are fiecare în parte.

Astfel, vei putea folosi parfumuri cu feromoni artificiali care să aibă efectele dorite de tine, fie că vrei să-ţi inciţi iubitul sau să seduci un tip drăguţ!

Androstenon: acest tip de hormon semnalează sexului opus că vrei să domini şi că ai o fire competitivă şi agresivă. Îi va incita cele mai primare instincte sexuale, dar nu şi latura afectivă. Slabe sunt şansele să legi o relaţie mai serioasă cu tipul sedus. În schimb, într-o relaţie de lungă durată poate provoca ceva scântei…

Androstenol: foloseşte un parfum care conţine acest feromon şi vei deveni expertă în flirturi! Mirosul emanat semnalează bărbaţilor că eşti o fire veselă, prietenoasă şi sociabilă. Vei fi mai uşor de abordat şi vei părea lipsită de inhibiţii, dar nu într-un mod vulgar! Este ideal de folosit în vacanţă când ai chef de câteva flirturi inocente!

Androsteron: acest tip de feromon ar trebui folosit doar în parfumurile destinate bărbaţilor, căci semnalează multă forţă masculină. Purtat de o femeie, sigur nu o va flata în ochii sexului opus.

Copulins: acest feromon este secretat de zona intimă a femeii, atunci când se află la ovulaţie şi are un rol extrem de important în procesul de reproducere. Dacă emani acest feromon în prezenţa unui bărbat, vei fi instantaneu mai atrăgătoare în ochii lui şi îl vei incita la sex! Când simte mirosul, nivelul său de testosteron creşte, aşa că îi creşte şi apetitul pentru sex.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter