Poziţii sexuale clasice vs inedite: ce preferi?

De Stela Moisescu, pe

Adesea testăm poziţii sexuale noi şi inedite pentru a aduce un plus de fantezie în cuplu. De multe ori, însă, variantele „îmbunătăţite” sunt prea trase de păr. Realizezi…
… ori că sunt prea complicate, ori că sunt imposibil de susţinut pentru mai mult de 30 de secunde. Aşa că te întorci ispăşită la  poziţiile sexuale pe care le ştii şi le îndrăgeşti.

Iată care sunt cele mai populare patru poziţii sexuale şi ce variante inedite ne propun sexologii (cu argumente!), pentru a alunga rutina.

Tu pe care le preferi: pe cele clasice sau pe cele „upgradate”?

În poziţia misionarului tu stai întinsă pe spate, cu picioarele depărtate, iar iubitul tău se aşează deasupra ta.

Variantă inedită: apropie-ţi picioarele şi roagă-l pe iubitul tău să le depărteze uşor pe ale lui. Simpla schimbare a poziţiei picioarelor îţi va ridica pelvisul, aşa că iubitul tău îţi va atinge clitorisul mai bine când te penetrează. În plus, picioarele tale apropiate îţi îngustează pereţii vaginali, aşa că senzaţiile vor fi mai intense pentru amândoi.

În poziţia linguriţă staţi amândoi pe o parte, tu cu spatele la iubitul tău.

Variantă inedită: în loc să stai cu spatele lipită de iubitul tău, apleacă-te în faţa şi roagă-l să te ţină de şolduri. Stai cu piciorul de deasupra îndoit la piept, iar pe cel de dedesubt ţine-l între picioarele partenerului. Fiindcă te apleci în faţă, măreşti şansele să-ţi fie atins punctul G în timpul penetrării. Poziţia picioarelor va crea senzaţia unui vagin mai lung şi îngust.

În poziţia femeia deasupra te aşezi deasupra iubitului tău şi te apleci uşor în faţă.

Variantă inedită: rămâi sprijinită în tălpi, în loc să stai în genunchi cu picioarele depărtate. Astfel, câştigi mai multă libertate de mişcare. Ca să nu depui prea mult efort, roagă-l pe iubitul tău să te ţină de şolduri sau coapse şi să se mişte el ocazional.

În poziţia doggie style stai în genunchi şi te apleci în faţă, aşezându-ţi palmele pe pat. Iubitul tău stă în genunchi în spatele tău.

Variantă inedită: roagă-l pe iubitul tău să se aşeze în şezut. Tu vei sta în genunchi, dar vei rămâne cu trunchiul drept şi te vei sprijini cu mâinile de un perete din faţa ta. Schimbarea poziţiei trupurilor voastre îi permite lui si aibă mai mult acces cu mâinile la clitorisul şi sânii tăi!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter