Lucruri banale care îţi aduc satisfacţia sexuală

De Stela Moisescu, pe

Ce au în comun şosetele, salata verde şi vopseaua lavabilă? Aceste lucruri banale au un efect fantastic asupra vieţii tale sexuale. Află cum îţi recapeţi…
… pofta de sex şi cum poţi atinge uşor orgasmul, având la dispoziţie câteva ajutoare neaşteptate!

Şosetele îţi aduc orgasmul

Aşa-i că porţi şosete în pat doar atunci când nici prin gând nu-ţi trece că vrei să le dai jos pentru o partidă de sex cu iubitul tău? Data viitoare dă tu startul partidei, dar fără să îţi dai jos şosetele din picioare, căci ele îţi măresc cu 30% şansele de a atinge orgasmul. Sexologii explică faptul că există o legătură clară între abilitatea de a atinge orgasmul şi temperatura picioarelor din timpul partidei de sex.

Salata verde conţine feromoni şi te lubrifiază

Sigur ai auzit că ciocolata sau stridiile sunt alimente afrodisiace, dar află că şi salata verde are efecte magice asupra vieţii tale sexuale! De ce? Salata verde conţine androstenon, care este un feromon pe care îl emanăm atunci când transpirăm. Cu el atragi sexual persoanele de sex opus. Aşadar, este adevărat că dacă ţii o dietă cu salată verde, te simţi irezistibilă, dar motivele sunt altele decât modelarea siluetei! În plus, află că salata verde sporeşte lubrifierea în timpul sexului, aşa că vei trăi senzaţii mai plăcute!

Pune la cuptor o plăcintă de dovleac şi vei avea parte de o partidă pasională de sex

Mirosul de dovleac are cel mai puternic efect afrodisiac pentru bărbaţi dintre toate miresmele! Pe locul doi se află mirosul de lavandă, aşa că îi poţi servi o plăcintă de dovleac la lumina luminărilor care să aibă, evident, mireasmă de lavandă. Aşa îi ridici instantaneu libidoul şi vei avea parte de pasiunea după care tânjeşti! Partea bună este că el nu va şti ce i-a trezit subit cheful de sex…

Vopseaua lavabilă, benzina, cerneala şi materialele din piele te incită

În cazul în care tu ai nevoie de un imbold pentru a face sex adulmecă lucrurile enumerate, căci ele acţionează precum un afrodisiac pentru femei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter