Situaţii în care iubitul te consideră frigidă

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii pun iubitelor diagnosticul de frigiditate cu uşurinţa cu care un medic îţi spune că te-a tras curentul. Frigiditatea este o boală pe care mulţi bărbaţi…
… o iau în derâdere.

Oare la ce ne putem aştepta când, în filme pentru adulţi, actriţele gem de plăcere de la prima atingere şi au orgasm multiplu trei minute mai târziu? Femeile care nu se înscriu în aceste tipare trebuie să aibă o problemă, nu? Există într-adevăr o problemă când el te cataloghează frigidă, dar e vorba de o problemă de cuplu.

Iată ce probleme ascunde acest cuvânt cu care bărbaţii îşi jignesc iubitele!

Nu mai eşti atrasă sexual de iubitul tău sau ai un libido scăzut

Apelativul frigidă apare cel mai adesea în cuplu atunci când nu reuşeşti să ai orgasm. Alteori, bărbaţii vor să vadă că partenera este activă şi se bucură de sex, chiar dacă nu atinge climaxul.

Multe femei preferă să accepte resemnate „aprecierile” iubitului, decât să ia în considerare alte variante. Poate că nu te mai simţi atât de atrasă de iubitul tău sau poate că ai o problemă de libido.

Nu sunteţi compatibili sexual

Va prefera să te catalogheze frigidă şi atunci când remarcă faptul că nu vă potriviţi la pat. Poate că el vrea sex în fiecare zi, iar tu vrei doar de trei ori pe săptămână. Poate că el are anumite fantezii, pe care tu le consideri murdare. Sau poate că avansurile lui de genul „Hai să facem sex!” te lasă rece. Oricum ar fi, doar pentru că nu-i împărtăşeşti preferinţele, nu înseamnă că el este normal, iar tu eşti frigidă!

Suferi de o disfuncţie sexuală, dar nu de frigiditate

Alteori e posibil să ai o problemă medicală, dar care să nu fie neapărat frigiditatea. În cazul în care ai dureri în timpul actului sexual sau nu te lubrifiezi, consultă un medic… care să nu fie iubitul tău!

Evident problema poate fi la cel care formulează reproşul. O face pentru că este imatur şi nu-şi poate asuma partea lui de vină. Poate că ejaculează prea repede, iar tu nu apuci să urci pe culmile plăcerii sau poate că pur şi simplu nu îţi oferă suficientă afecţiune şi tandreţe în pat… Am înclina către a doua variantă, mai ales dacă a avut „inspiraţia” să te catalogheze aşa!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter