De ce se însoară bărbaţii frumoşi cu femei urâte

De Stela Moisescu, pe

Deşi sunt frumoşi, bogaţi şi faimoşi, unii bărbaţi nu vor o femeie Barbie pe care să o plimbe pe covorul roşu. Unii dintre ei preferă să se însoare cu o domnişoară….
… „obişnuită”, care nu excelează la capitolul frumuseţe, dar care posedă alte calităţi.
 
Sting, Matt Damon şi Matthew Fox s-au însurat cu femei nu foarte frumoase…

Hai să aflăm mai multe despre aceste femei care au cucerit inimile celor mai sexy bărbaţi din lume!

Trudie Styler, soţia lui Sting

Trudie a fost iubita lui Sting timp de 10 ani, până să se mărite cu el în anul 1992. Împreună au patru copii, primii trei fiind născuţi înainte de căsătorie. Ar fi putut sta acasă să aibă grijă de copii, dar Styler a preferat să se realizeze profesional.

Este actriţă şi producător de filme, aşa că este implicată, ca şi soţul ei, în industria de entertainment. De-a lungul vieţii soţia lui Sting s-a implicat în mai multe proiecte caritabile, arătând că are şi o latură plină de compasiune pentru cei nevoiaşi.

Cei doi nu se feresc să afirme că acordă importanţă sexului, pentru a menţine vie atracţia dintre ei chiar şi după 30 de ani. Asta s-a văzut din plin când au pozat împreună semi dezbrăcaţi în ipostaze foarte sexy pentru o revistă. Au declarat că practică sexul tantric, că se costumează unul pentru celălalt şi că lasă petalele de trandafiri pentru amatori.

Aşadar, Trudy este o femeie independentă, carieristă şi mamă devotată, care n-are niciun fel de reţineri în dormitor. Ce contează că nu arată ca o divă de porţelan!

Luciana Barroso, soţia lui Matt Damon

Matt şi Luciana s-au cunoscut într-o zi însorită pe vremea când ea lucra ca barman, iar actorul filma pentru pelicula „Stuck on You”. De cum a văzut-o a rămas fermecat de prezenţa ei, iar cei doi au început o aventură toridă, până când Luciana a rămas însărcinată. Atunci Matt a decis să renunţe la burlăcie şi a cerut-o în căsătorie.

Aşadar, Luciana Barroso l-a vrăjit pe actorul american cu farmecul ei, după care a rămas însărcinată… accidental, am putea spune, având în vedere cât de rapidă a fost nunta, după nici un an şi jumătate de relaţie.

Dă click şi vezi ce imperfecţiuni fizice li se par sexy bărbaţilor, pentru a te convinge că sex-appeal-ul n-are de-a face cu frumuseţea!

Margherita Ronchi, soţia lui Matthew Fox

Actorul Matthew Fox spune că îi datorează tot succesul soţiei sale. Cei doi s-au cunoscut în anul 1987, pe vremea când Fox era student la economie. După ce a absolvit facultatea, acesta a decis însă că îşi doreşte o carieră în actorie, aşa că s-a dedicat visului său.

La acea vreme, Margherita manageria o cafenea şi colabora cu mai multe restaurante, încercând astfel să-şi rotunjească veniturile. Până ca Matthew să obţină acel rol care să-l facă celebru, soţia lui a fost cea care l-a susţinut, printre altele, şi financiar. Iar astăzi actorul din Lost declară că fără soţia lui nu ar fi ajuns unde este acum!

De ce se însoară bărbaţii frumoşi cu femei urâte

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter