De ce preferă bărbații femeile mai în vârstă ca ei

De Oana Savin, pe
Foarte mulți bărbați sunt atrași de femeile mai în vârstă ca ei, multe cupluri de la Hollywood fiind formate dintr-un bărbat tânăr și o doamnă mai trecută prin viață. De ce? Misterul a fost descifrat chiar de către domni.

Bright Side a decis să facă lumină în acest caz și a găsit mai multe explicații pentru faptul că domnii sunt mai atrași de femei în vârstă decât de tinere.

Femeile în vârstă știu ce vor

Un bărbat este atras de la bun început de o femeie dacă aceasta știe ce vrea. Are o idee puternică asupra ceea ce își dorește și își concentrează energia pentru a-și atinge țelurile. În timp ce tinerele încă explorează lumea prin relații și drame, femeile în vârstă se concentrează pe îmbunătățirea vieților lor și a celor dragi.

Femeile în vârstă știu mai multe despre viață

Doamnele au mai multă experiență în viață, întâlniri și relații, astfel că bărbații pot învăța lucruri noi de la ele. Ea își oferă perspectiva asupra câtorva probleme, iar experiența ei bogată de viață ajută un bărbat să privească viața mai realistic și îl conduce spre maturitate.

Aceste femei au abilitatea de a vedea bărbatul într-un fel în care el nu se poate vedea. Îi arată ce fel de bărbat este și îl motivează să își atingă țelurile.

Te ajută să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă

O relație cu o femeie mai în vârstă îți oferă ocazia de a crește. Desigur, relațiile în general te ajută să înveți lucruri noi despre tine, însă femeile în vârstă te ajută să îți înțelegi sentimentele la un nivel mai înalt. Nu este nevoie să joci jocuri ale minții cu ea, nu trebuie să o faci să ghicească, pur și simplu îi spui ce gândești și nu simți nicio presiune. Acest lucru ajută la consolidarea relației.

Sunt încrezătoare și independente

În timp ce tinerele sunt în căutare de atenție și aprobare din partea publicului, o femeie în vârstă se simte confortabil în propria sa piele. Nu are nevoie să demonstreze nimic și nu caută aprobare. Se simte bine în lume. Încrederea ei și felul în care se comportă este magnetic.

Sunt mai mature din punct de vedere emoțional

Femeile în vârstă au mai multă experiență de viață și au trecut prin multe situații. Știu cum să nu exagereze și cum să își controleze emoțiile și comportamentul. Asta nu înseamnă că sunt plictisitoare. Din contră, de cele mai multe ori sunt jucăușe ca un copil, iubesc să poarte conversații și să petreacă timp de calitate cu partenerul de viață.

Au gusturi rafinate

Unii bărbați adoră calmul pe care îl au doamnele. Tinerele posedă o energie explozivă care poate fi adorabilă și tentantă, însă acest lucru nu atrage toți bărbații. Foarte mulți tineri preferă un stil de viață mai lent și mai pașnic. Majoritatea doamnelor preferă activități liniștite, precum grădinărit, pictură sau să își petreacă seara într-un local liniștit.

Sunt parteneri de conversație intelectuali

Femeile în vârstă sunt mature și parteneri de conversație excepționali. Experiența lor de viață le permite să înțeleagă lumea la un nivel mai profund. Statisticile spun că majoritatea femeilor peste 30 de ani dețin cel puțin o diplomă. Femeile educate sunt inteligente și sunt capabile să mențină o conversație profundă pe aproape orice subiect: mediu, comunitate, călătorii, media, etc. Au propria lor părere despre orice și asta le face atractive pentru bărbați.

Sunt stabile din punct de vedere financiar

Nu este niciun secret că domnii își doresc stabilitate financiară, indiferent de vârsta pe care o au. Cele mai multe femei în vârstă au o carieră, economii și un simț dezvoltat al resposabilității financiare când își plătesc facturile.

Știe să gătească

Doamnele deja au un master în arta gătitului. Femeile tinere gătesc mai puțin și preferă să mănânce în oraș sau să comande mâncare, în timp ce femeile mai în vârstă gătesc pentru bărbații lor. De asemenea, ele apreciază cina în familie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter