În câte feluri poate un bărbat să testeze o femeie

De Raluca Cristea, pe

Testăm bărbaţii, în felul nostru. De ce nu ne-ar testa şi ei pe noi, în felul lor? Află cum poate un bărbat să testeze o femeie!
 

Cu simţul umorului

Bărbaţii au nevoie de o parteneră care nu doar să le înţeleagă umorul, dar să îl şi întreţină. Mai precis, să ţină la glume. Fie că e sarcasm, fie că e ironie sau doar o glumă bună, atât timp cât nu sunt la adresa ta, ar fi ideal să intri în jocul lui, să râzi şi poate chiar să le continui.

Te mai poate testa chiar şi cu o glumă la adresa ta. Dacă râzi, îi face plăcere dar, dacă îi răspunzi şi tu cu o glumă simpatică la adresa lui, atunci ai un mare bonus! Înseamnă că ştii să te bucuri şi nu te superi din orice prostie.

Cu sportul

Nu se aşteaptă să ţii cu echipa lui preferată, nici să ştii numele tuturor jucătorilor de fotbal, dar vrea să vadă dacă ai răbdare să te uiţi cu el la o competiţie sportivă care îi place foarte mult. Aşa te testează ca să vadă dacă dorinţele şi preferinţele lui contează pentru tine chiar dacă nu sunt şi ale tale.

Şi, dacă mai ştii câte ceva din sport, cu atât mai bine!

Cu naturaleţea ta

Aici te poti învinge cu propria armă. Oricât de frumoasă şi-ar dori un bărbat să fii lângă el, naturaleţea primează! Cum te testează? Vrea să vadă cum arăţi fără machiaj, cum zâmbeşti dimineaţa cu faţa curată şi cât de des stai nemachiată cu el în preajmă. Aşa îţi testează încrederea în tine şi disponibilitatea să te arăţi în faţa lui exact aşa cum eşti, în orice situaţie.

Cu răbdarea pe care poţi să o ai

E simplu: te pune într-o situaţie dificilă dar aparent banală, ca să îţi testeze răbdarea şi rezistenţa la stres. De exemplu, te duce într-un restaurant sau la o petrecere unde ştie că servirea este nu tocmai excelentă. Dacă ai răbdare şi nu te enervezi repede, din contră poţi chiar să glumeşti despre asta, el o să ştie că eşti o femeie pe care se poate baza în situaţii tensionate şi cu care poate să treacă liniştit peste probleme.

Cu cercul de prieteni

Pentru un bărbat este foarte important ca partenera să fie acceptată de grupul lui de prieteni, poate la fel de important ca şi acceptul din partea familiei. Doar că familia o cunoşti la ceva timp după ce începi relaţia. Când ieşiţi cu toţii, o să fie foarte atent cât de repede te integrezi, ce gesturi faci, cum comunici. Aşa te testează să vadă dacă te adaptezi stilului lui de viaţă şi cât de sociabilă eşti. Nu poţi nega că orice bărbat vrea să fie mândru când apare cu iubita lui.

Ai fost şi tu testată aşa?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter