Cum să ai un stil unic când îi faci sex oral

De Stela Moisescu, pe

Ochii care nu se văd se uită. Aşa să fie şi cu buzele? Dacă nu eşti prima femeie care i-a făcut sex oral, atunci e clar că iubitul tău va face câteva comparaţii… de stil.
Sigur că ţi-ai dori să ai un stil inconfundabil, care să-l ducă în al nouălea cer. Mai precis, stilul în care îi faci sex oral să fie mai presus de orice tentativă din trecutul lui amoros.

Iată cu ce trucuri inedite îl dai pe spate când îi faci sex oral şi le surclasezi pe fostele lui iubite!

Lubrifiere

Majoritatea femeilor nu se gândeasc la lubrifiere în timp ce fac sex oral partenerului. Mulţi bărbaţi sunt incitaţi de o femeie care foloseşte saliva pe post de lubrifiant fără nicio jenă, susţin celebrii sexologi americani, Dan şi Jennifer. Tot ei te sfătuiesc să încerci şi un lubrifiant pe bază de silicon, cu arome, pentru a-l stimula manual şi, mai apoi, oral.

Masaj erotic

Sexologii îţi sugerează să începi partida de sex oral cu câteva atingeri ferme şi lubrifiate, pentru a-i creşte sensibilitatea penisului. După ce îl masezi cu o mână câteva secunde, poţi începe şi stimularea orală.

Cealaltă mână…

În timp ce îi faci sex oral, iar cu o mână urmăreşti mişcarea buzelor tale, pentru a aplica mai multă presiune pe penis, iată ce poţi face cu cealaltă mână:

–    Atinge-te: ce poate fi mai sexy decât să te vadă cum îi faci sex oral şi te satisfaci în acelaşi timp? Sigur va rămâne profund impresionat, iar plăcerea este de partea ta!

–    Aplică mai multă presiune: poţi plasa mâna pe cealaltă, cu care îi masezi penisul, pentru o strângere foarte fermă.

–    Atinge-i alte zone erogene: cei doi sexologi îţi recomandă să-i mângâi cu vârful degetelor şi mişcări circulare perineul (zona din spatele testiculelor).

–    Strânge-i baza penisului: ţinând cealaltă mână nemişcată la baza penisului, amâni pentru o vreme momentul ejaculării, iar când va avea orgasm, iubitul tău sigur va rămâne uimit de intensitatea lui!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter