Ce este orgasmul organic şi de ce trebuie să îl ai

De Stela Moisescu, pe

Orgasmul organic este o experienţă superioară orgasmului obişnuit, pentru că te hrăneşte emoţional, spiritual şi fizic. Pamela Madsen, sexolog şi expert…
… în relaţii de cuplu, a formulat această sintagma, de „orgasm organic”, în încercarea de a prezenta femeilor orgasmul într-o altă lumină.  

Termenul „organic” se foloseşte în alimentaţie, vestimentaţie, dar prea puţin în plan sexual.

De exemplu, mâncarea organică este preparată în mod natural, fără a conţine adjuvanţi artificiali de creştere. Alimentele sunt produse după standarde naturale, cum ar fi un pământ fertil, aer curat şi apă din belşug.

Produsele organice conţin cu 50% mai multe vitamine, minerale şi enzime decât cele crescute artificial. Făcând analogia în plan sexual, orgasmul organic promite de asemenea să-ţi ofere mai multă satisfacţie.

Orgasmele organice nu sunt orgasme induse sau forţate spune Pamela Madsen.

Sexologul afirmă că femeile privesc orgasmul ca pe o obligaţie. De când cu descoperirea punctului G, femeile îşi propun să atingă orgasmul în punctul G sau să ejaculeze când au orgasm.

Astfel de ţeluri fac sexul mecanic, apreciază Madsen. Încearcă să scapi de obsesia de a încheia fiecare act sexual cu un orgasm, mai ales când îţi propui pe deasupra să ai unul de un anumit gen, cum ar fi unul vaginal, nu clitoridian.

Gândirea cu care ar trebui să începi fiecare partidă de sex este aceasta: „Nu simt obligaţia de a avea orgasm şi nu am obligaţia de a-i oferi partenerului meu un orgasm.” Mai simplu, lasă lucrurile să vină de la sine!

Orgasmele vin şi pleacă, dar plăcerea pe care o simţi când eşti în pat cu iubitul tău rămâne. Ori de câte ori vă sărutaţi, vă atingeţi, vă şoptiţi vorbe dulci… Astfel de momente sunt adevărate oaze de plăcere şi le poţi avea de fiecare dată când împărtăşeşti cu iubitul un moment intim!

Orgasmul organic vine precum un invitat neaşteptat şi aduce un plus de magie.

De exemplu, orgasmul obişnuit este implorat să vină cu tot felul de tehnici de stimulare, poziţii sexuale şi vibratoare… În cazul orgasmului organic, trebuie să dedici mai mult timp momentelor de intimitate şi să le îmbrăţişezi cu spontaneitate, pentru a atinge şi cel mai înalt pisc al extazului!

Imaginează-ţi cum este când savurezi fiecare bucăţică din mâncarea preferată. Atunci pui accentul pe experienţa degustării, nu pe finalitate, adică pe senzaţia de saţietate. Exact în asta constă orgasmul organic! Este vorba de plăcerea continuă cu care trăieşti actul sexual, iar ea poate fi încununată de un orgasm sau nu. În orice caz, ai trăit orgasmul organic! Iar el promite să-ţi hrănească relaţia cu iubitul, dar şi relaţia cu tine, însăţi.

Ce zici: eşti pregătită să guşti orgasmul organic?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter