Vedetele adoră rochiile Maria Lucia Hohan. Iată cine poartă MLH!

De Diana Sorescu, pe

Maria Lucia Hohan îşi croieşte drum printre brandurile celebre ale lumii. Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne sunt doar câteva dintre vedetele care îi adoră rochiile.

MHL, brand internaţional

Rochiile Mariei sunt spumoase, diafane, elegante şi preţioase, creaţii omagiu aduse feminităţii genuine. Dacă noi, românii, o apreciem şi i-am „citit” de la început potenţialul ca şi designer, iată că brandul MLH a depăşit graniţele ţării şi face furori pe covorul roşu american!

Jennifer Hudson i-a cântat preşedintelui Obama îmbrăcată într-o rochie neagră ravisantă, cu detalii aurii, Selena Gomez a purtat o creaţie nude cu broderie neagră într-o emisiune televizată, Sharon Osbourne a strălucit într-o rochie maxi neagră înnobilată cu o fundă-bijuterie la „Got Talent”, iar actriţe faimoase au mizat pe rochii MLH la evimente de covor roşu.

Ultima vedetă cucerită de MLH? Kristin Cavallari! Starul a îmbrăcat aseară o rochie nude de balerină pe care a mixat-o cu o pereche de pantofi roşii cu detaliu floral.

Pe lângă performanţa de a cuceri divele cu creaţiile sale, Maria Lucia Hohan este primul designer român în L’Eclaireur, cel mai prestigios concept-store din Paris.

Vedetele adoră rochiile Maria Lucia Hohan. Iată cine poartă MLH!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter