Trucuri de frumuseţe care dau rezultate rapide

De Unica.ro, pe

Pregăteşte-te din timp pentru petrecere, pentru că atunci trebuie să fii frumoasă şi strălucitoare.
.Ai grijă de tine şi pune accentul pe acele zone pe care vrei să le scoţi în evidenţă:decolteu, picioare, mâini, păr… Nu mai pierde vremea. Apucă-te imediat de „treabă”. Efortul tău va fi cu siguranţă răsplătit…

Un ten de nota 10

Nu lăsa măştile şi băile de aburi pentru săptămăna dinaintea sărbătorilor. Fă-le din timp, astfel încât tenul tău să se poată reface. Pentru curăţarea acestuia în profunzime, fă următorul amestec: zdrobeşte două roşii, amestecă-le cu o jumătate de lingură de mălai şi cu trei linguri de ulei de măsline. Masează-ţi faţa cu această pastă şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă. Acest peeling natural va îndepărta celulele moarte, va reîmprospăta şi va da fermitate tenului tău. De două ori pe săptămână, spală-ţi faţa cu lapte pentru că are rolul de a hrăni în profunzime.

Foloseşte, pe timpul nopţii, creme speciale care să hidrateze şi să regenereze pielea. Nu recurge la metode dure pentru a scăpa de coşuri şi puncte negre pentru că zonele respective se refac mai greu decât crezi, lăsând uneori chiar semne.

Foloseşte mai bine un peeling cu mălai şi aplică în fiecare seară celebrele comprese cu muşelel care îţi vor menţine tenul curat.
De asemenea, foloseşte, după ce te demachiezi, loţiunea tonică şi o cremă de zi cu vitamine sau pe bază de fructe.

Îngrijirea decolteului

Indiferent dacă rochia ta de revelion va avea sau nu un decolteu adânc, ai grijă de acestă zonă expusă privirilor în această perioadă. Foloseşte demachiantul şi loţiunea tonică nu doar pentru curăţarea feţei, ci şi pentru decolteu. Aici, pielea este la fel de sensibilă şi are nevoie de aceeaşi atenţie specială. Ca să capete un aspect mătăsos, fă următoarea mască: amestecă trei linguriţe de brânză de vaci cu pătrunjel tocat mărunt. Masează-te pe pielea udă cu o mănuşă de baie, iar apoi întinde amestecul pe zona decolteului. Lasă-l să acţioneze timp de 30 de minute, îndepărtează-l şi clăteşte zona cu apă caldă. La fel trebuie îngrijită şi zona umerilor şi a braţelor dacă ai ales o rochie cu breteluţe.

Picioare fine

Îngrijirea lor este esenţială. Nu trebuie să fie iritate şi aspre, ci fine şi catifelate. Epilarea este obligatorie. Fă acest lucru din timp pentru a lăsa pielea să se vindece în cazul în care are nevoie. Foloseşte metodele de durată ca depilatorul, ceara, crema sau benzile depilatoare. La sfărşit, este obligatoriu să aplici un gel hidratant special care să împiedice iritarea sau uscarea excesivă a pielii. Iar pentru păstrarea frumuseţii picioarelor, aplică în fiecare seară laptele hidratant sau uleiul de corp, masând bine pielea.

Păr de cinci stele

De sărbători, părul poate fi punctul tău forte. Un păr frumos e un păr sănătos. Fie că vei avea bucle, fie că îl vei purta drept, acesta trebuie îngrijit. Părul gras sau cel deteriorat, mătreaţa, vârfurile despicate nu îşi găsesc locul de sărbători. Scapă de problemele acestea din timp. Tunde-ţi vârfurile dacă e nevoie şi foloseşte şampon şi balsam hrănitoare. Dacă părul este ars, aspru, lipsit de strălucire, foloseşte după baie un tratament special. Pentru un plus de luciu şi rezistenţă, aplică după baie, pe părul ud, ulei de ricin sau de
măsline. Nu face schimbări radicale, dacă nu eşti pregătită pentru asta. Dăcă vrei, totuşi, o schimbare de look poţi să te vopseşti într-un ton, cel mult două mai deschise sau mai închise decât culoarea ta naturală. Acest proces trebuie făcut cu o săptămână înaintea petrecerii.

Cei mai frumoşi ochi

Trebuie să arate impecabil. Altfel, degeaba vei încerca să îi ascunzi în spatele machiajului. Dormi suficient dacă vrei să nu ai ochii umflaţi sau pungi inestetice. În fiecare dimineaţă, spală zona din jurul ochilor cu apă rece pentru că tonifică şi dă fermitate. Foloseşte o cremă-gel specială şi de două ori pe săptămână pune-ţi pe pleoape felii mari de portocală şi cartof crud.  

Unghii şi mâini de prinţesă

Şi ele trebuie îngrijite din timp. Curăţă-le, îngrijeşte-le şi foloseşte numai lac de unghii cu vitamine. Nu tăia cuticulele dacă nu ştii foarte bine să faci acest lucru, pentru că poţi răni unghia. Înmoaie-le mai bine în apă căl-vduţă şi apoi împinge-le cu un beţişor special. Dacă unghia are mici striaţii, foloseşte o pilă mai puţin aspră pentru a le netezi. Renunţă la pila din metal pentru că e dură şi, de multe ori, în loc să netezească colţurile unghiei, le poate rupe. Manichiura trebuie făcută cu o zi înaintea petrecerii, de preferat seara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter