Trend de divă: rujul se asortează cu pantofii!

De Diana Sorescu, pe

Că nu mai e musai să ne asortăm geanta cu pantofii ştim, dar ce zici de noul trend care spune că nuanţa rujului trebuie să se potrivească cu încălţămintea? L-ai adopta, îţi place?

Ruj asortat cu pantofii

Divele sunt inventive atunci când vine vorba de modă, iar asta pentru că îşi doresc mereu să fie speciale – deci admirate!

O altă modalitate de a arăta cât sunt de stilate este noul trend pe care, uşor, uşor, au început să îl impună: asortarea rujului la încălţăminte! În acest fel mixează sfera beauty cu cea a modei, iar rezultatul este spectaculos!

Kate Bosworth a construit un ansamblu clasic, superb prin minimalismul său: rochie şi clutch nude, plus pantofi şi ruj în aceeaşi nuanţă de roşu aprins.

Blake Lively este o fashionistă adevărată! Diva a combinat o rochie albastru electric şi cu o pereche de sandale Louboutin culoarea lavandei. Rujul mov-rozaliu s-a mixat perfect cu încălţămintea, aducând un echilibru ţinutei.

Sarah Harding e super-sexy în salopeta din mătase nude pe care a combinat-o cu botine scurte, curea şi ruj burgundy! Look-ul este rafinat şi senzual, iar accesoriile aurii aduc un plus de stil.

Solange Knowles este o persoană îndrăzneaţă, cu un simţ al modei curajos. Chiar dacă uneori o dă în bară cu alegerile ei vestimentare, de această dată ţinuta este un succes! Salopeta galben solar, din mătase delicată, colierul supradimensionat auriu şi rujul şi sandalele mov, ton sur ton, compun un ansamblu inedit, spectaculos!

Tu ţi-ai asortat vreodată rujul la pantofi? Îţi place ideea?

Trend de divă: rujul se asortează cu pantofii!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter