Cum îţi alegi costumul de baie perfect în funcţie de siluetă

De Unica.ro, pe

Costumul de baie trebuie ales cu foarte multă atenţie ţinând cont de silueta ta. Croiala, culoarea, imprimeul sunt caracteritici care îţi pot scoate în evidenţă calităţile şi îţi pot ascunde defectele.

Cum alegi costumul de baie dacă ai o siluetă androgină

Ai o siluetă androgină? Pentru a da iluzia că silueta ta are forme alege un slippantalon scurt care va face ca talia să pară mai subţire, iar şoldurile mai late. Alege un costum de baie în două piese cu imprimeu, cu funde volane, detalii care vor aduce un plus de feminitate siluetei tale.
Cum îţi alegi costumul de baie perfect în funcţie de siluetă
Pentru a aplatiza o burtică mai proeminentă este indicat să porţi un slip cu talie înaltă sau un costum de baie întreg.
Cum îţi alegi costumul de baie perfect în funcţie de siluetă
Dacă ai bustul mic şi vrei ca el să pară mai mare alege sutiene cu bureţei, sutiene push- up (care ridică bustul) sau triunghiuri. Detalii cum ar fi volanele, florile aplicate pe sutien vor adăuga un plus de volum. Alege imprimeuri florale, dungi sau buline.

Cum alegi costumul de baie dacă ai şolduri late

Pentru a ascunde nişte şolduri prea late optează pentru un slip închis la culoare, sutienul este bine să fie mai deschis la culoare sau spre deosebire de sutien să fie imprimat. Sezonul aceste chiar se poartă în continuare costumele de baie cu slipul şi sutienul diferite ca imprimeu şi culoare.
Dacă vrei ca picioarele tale să pară mai lungi optează pentru un slip răscroit mai mult pe picioare, vei câştiga câţiva centimetri importanţi. Pentru a micşora o pereche de sâni foarte mari, alege sutiene cu cupe, care să susţină greutatea sânilor. Sutienul trebuie să aibă bretele mai groase pentru a nu lăsa urme inestetice pe piele.
BIKINI
A apărut imediat după cel de-al doilea război mondial. Numele Bikini vin de la Atolul Bikini, locul unde se testau arme nucleare, a fost preluat pentru presupusul efect “explosiv” pe care acest tip de costum de baie îl are asupra privitorului (www.wikipedia.com).
Ailin Ibraim, strikeapose.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter