Cele mai scumpe rochii din lume

De Consuela Stratulat, pe

Știai că există rochii care costă chiar și de zece ori mai mult decât un apartament? Au fost special create pentru anumite personalități ori, pentru realizarea lor, au fost folosite materiale scumpe și pietre prețioase. Vezi care sunt cele mai scumpe rochii din lume.
Soții David și Elizabeth Emanuel au creat special pentru Prințesa Diana una dintre cele mai frumoase rochii din lume. Rochia este împodobită cu cristale, perle și paiete, iar Lady Di a purtat-o de trei ori în viața ei. Costul piesei vestimentare a fost estimat la 125.000 de dolari.
Cele mai scumpe rochii din lume

Rochia din diamante negre, creată de Debbie Wingham

Această rochie a fost creată de designerul britanic Debbie Wingham și a fost prezentată în cadrul unui fashion show de la Kiev. Are peste 1.000 de diamante albe și negre și a fost realizată în jumătate de an. Cântărește aproximativ 13 kilograme și costă 5.5 milioane de dolari.
Cele mai scumpe rochii din lume

Rochia „Abaya”, creată de Debbie Wingham

„Abaya” este cea mai scumpă rochie musulmană din lume. A fost creată în Dubai, de același Debbie Wingham, și este împodobită cu 2.000 de diamante albe, negre și obișnuite, dar și unul roșu. Diamantul roșu este extrem de rar, sunt aproximativ 30 de astfel de pietre în toată lumea, și foarte scump. Această operă de artă conține și fire de aur de 14 karate, iar prețul ei se ridică la 17,7 milioane de dolari.
Cele mai scumpe rochii din lume
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter