Cum alegi rujul care ţi se potriveşte

De Unica.ro, pe

Buzele fac parte din arsenalul tău de seducţie. Ingrijeşte-le şi pune-le în valoare cu ajutorul culorilor.
uternic conturate sau, dimpotrivă, transparente, buzele se pot transforma în instrumentul numărul unu de seducţie. Trebuie doar să ştii cum poţi face acest lucru. Buzele groase au fost întotdeauna considerate a fi foarte sexy. Dar, chiar dacă nu te încadrezi în această categorie, nu dispera. Indiferent de mărime, buzele bine îngrijite te pun în valoare. Pentru toate cazurile există soluţii din care poţi alege pentru ca tu să fii cea mai frumoasă. Află cum să îţi pui buzele în valoare, ce culori ţi se potrivesc şi care sunt tendinţele în materie de culori.

Alege nuanţa care te prinde bine

Când alegi un ruj, trebuie să ai în vedere culoarea părului si pe cea a ochilor, Pentru că în funcţie de ele îţi poţi scoate (sau, dimpotrivă, estompa) trăsăturile în evidenţă,

 Brunetele trebuie sa opteze pentru culori mai tari, care sa contrasteze cu parul. Aşa că roşul puternic şi violetul sunt cele mai bune alegeri.

Şatenele se vor orienta spre culori medii ca intensitate: capuccino, maro, roşu mediu, maro-roşcat, aluna şi nuan]e de piersica.

Blondelor li se potrivesc cel mai bine culorile deschise, dar nu foarte şterse. Cele mai indicate nuanţe sunt: roşu deschis, orange pal şi toate tonurile de roz.

Roşcatele trebuie să aleagă rujul în ton cu nuanţa părului lor. De exemplu, roşcatul deschis trebuie asortat cu rujuri portocalii, în timp ce pentru roşcatul-acaju se vor căuta culori în aceleaşi tonuri.

Ochii albaştri sunt puşi în evidenţa cel mai bine cu nuanţe de mov, roz, prună, vişină putreda, violet, roşu închis. Nuanţele mai strălucitoare şi puternice de roşu sunt cele mai indicate pentru ochii negri. Pentru cele cu ochii căpru sunt potrivite tonurile de maro, orange şi alună. Verdele şi roşul contrastează perfect. Aşa că dacă aveţi ochi verzi alegeţi cu încredere nuanţele de rosu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter