Rochii superbe pe covorul roşu de la Veneţia

De Unica.ro, pe

Festivalul de Film de la Veneţia a adus pe covorul roşu o mulţime de vedete în rochii elegante, minimaliste sau spectaculoase. Care e preferata ta?
Carey Mulligan a optat pentru o rochie neagră cu guler Peter Pan şi un accesoriu neobişnuit pentru ea: o pereche de ochelari cu rame groase care, din păcate, îi ascund chipul angelic. Freida Pinto a ales tot o croială minimalistă, dar o culoare puternică foarte frumoasă, în timp ce accesoriile au fost negre.
Vedeta primelor zile a fost Sandra Bullock, al cărei film, „Gravity”, a deschis festivalul. Ea a avut ocazia să poarte două rochii superbe. Prima, o creaţie de cocktail colorblock, a combinat frumos portocaliul, verdele şi rozul neon, iar a doua a fost o rochie de seară spectaculoasă în stil origami.
rochii sandra bullock venetia
Chiar dacă sunt mai puţin cunoscute pe plan internaţional, vedetele din Europa nu au fost cu nimic mai prejos la capitolul vestimentaţie.
Fiammetta Cicogna a purtat o rochie de un verde crud cu un cordon negru în talie. Accesoriul cel mai sexy a fost decolteul adânc. Eva Riccobono, care a fost gazda Festivalului de Film de la Veneţia anul acesta, a purtat într-una din seri o rochie din dantelă cu multe volane, o creaţie foarte delicată şi feminină.
rochii festivalul de film de la venetia
Culorile neutre au fost şi ele prezente pe covorul roşu. Francesca Cavallin a purtat o rochie cu faţa albă şi spatele negru având un decolteu foarte adânc ascuns sub un voal subţire. Tot pe decolteu a mizat şi Alba Rohrwacher, care a purtat o rochie neagră.
rochii festivalul de film de la venetia
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter