Rochia albă, un must-have pentru vara 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 12:56

Vara este în toi, vrem să arătăm bine, dar să ne și simtim comod și relaxat, iar căldura pe cât de plăcută, pe atât de dificilă ne face treaba! Cum ne îmbrăcăm când mergem la birou, în parc, la restaurant sau chiar în plimbare pe faleză?

Răspunsul este: o rochie albă! Această alegere îți va ușura viața pentru că în mare parte tot ce îți trebuie ca să o accesorizezi este o pereche de încălțăminte ușoară, o poșetă pe gustul tău, și, dacă vrei, o pereche de cercei statement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H Λ N N Λ O L S S O N 🕊 (@hlos) on

Rochia albă este cu adevărat un clasic din punct de vedere al modei. În special pe timpul verii. Personalități de referință din punt de vedere al stilului ca Jane Birkin, Brigitte Bardot și Prințesa Diana au impresionat prin rochițele albe cu accesorii fine.

Care e parte cea mai bună? Există o multitudine de opțiuni! De la rochițe din dantelă, in și mătase, până la rochițe cămașă, rochițe maxi și rochite mini din bumbac cu mâneci bufante. Azi ți-am pregătit mai multe variante de rochițe albe, la prețuri accesibile cu care vara asta îți poți duce stilul la următorul nivel! Vezi ideile în galeria foto!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter