Îţi place ţinuta? Uite cum s-a îmbrăcat Dana Săvuică la o prezentare de modă!

De Unica.ro, pe

Dana Săvuică a fost printre vedetele invitate miercuri seară la o prezentare de modă. Ce părere ai de ţinuta pe care a purtat-o?
Dana Săvuică a fost elegantă şi rafinată la o prezentare de modă care a avut loc miercuri seară la Bucureşti. Ea a admirat rochii superbe de ocazie, dar a ales o ţinută cu pantaloni.
Dana a purtat o pereche de pantaloni negri şi un top alb uşor transparent, ţinută accesorizată cu perle, pantofi nude şi un plic fuchsia foarte frumos.
Evenimentul a fost prilejuit de lansarea colecţiei Summer Couture by Cristallini. Invitatii -diplomati, oameni de cultura si de afaceri, celebritati locale- au putut admira creatii elegante, din materiale luxoase si detalii pretioase, cu croieli ultra-feminine. Modelele au defilat, pe muzica retro, in rochii lungi, de seara sau midi, de cocktail.
Vedete: Dana Săvuică îţi dezvăluie secretele ei de frumuseţe
Prezentarea a fost deschisa de actrita Media Pro Pictures, Adina Galupa care a emanate gratie si distinctie intr-o rochie din dantela brodata cu aplicatii din pietre si perle, intr-o nuanta de aqua-marine. Ea a pus astfel in valoare tema evenimentului ”Pearls&Diamonds”.
dana savuica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter