Rochii de vedete pe covorul roşu. Cum s-au îmbrăcat vedetele din România

De Unica.ro, pe

Vedetele autohtone au defilat pe covorul roşu cu ocazia unei prezentări de modă. Uite ce rochii au purtat!
Vedetele autohtone s-au întrecut în eleganţă şi stil la o prezentare de modă care a avut loc la Bucureşti.
Printre invitati s-au aflat Andrei Nourescu (Dolce TV), Simona Taranu (Digi24), Florentina Fantanaru si Irina Cordoneanu (Antena2), Dana Savuica (care si-a lansat colectia de bijuterii), Adina Galupa, protagnista noului serial AcasaTV, “Ingeri Pierduti” si Eli Roman (Realitatea TV).
adina galupa
Prezentarea de modă a fost deschisa de actrita Media Pro Pictures, Adina Galupa care a emanat gratie si distinctie intr-o rochie din dantela brodata cu aplicatii din pietre si perle, intr-o nuanta de aqua-marine. Ea a pus astfel in valoare tema evenimentului ”Pearls&Diamonds”.
simona taranu andrei nourescu
Florentina Fântânaru şi Irina Cordoneanu au fost foarte frumoase şi elegante în rochii de cocktail albe, ca şi Somna Ţăranu, care a ales o creaţie vaporoasă cu o croială asimetrică. În schimb, Eli Roman a ales o rochie de seară, o combinaţie spectaculoasă de argintiu şi mov deschis.
eli roman
Evenimentul monden a fost prilejuit de lansarea colecţiei Summer Couture by Critsallini. Invitatii-diplomati, oameni de cultura si de afaceri, celebritati locale – au putut admira creatii elegante, din materiale luxoase si detalii pretioase, cu croieli ultra-feminine. Modelele au defilat, pe muzica retro, in rochii lungi, de seara sau midi, de cocktail.
Rochii de vedete pe covorul roşu. Cum s-au îmbrăcat vedetele din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter