Cum arată Lady Gaga după ce a slăbit 15 kilograme

De Unica.ro, pe

După ce a spus că nu îi pasă de comentariile privind silueta ei „voluptoasă”, Lady Gaga a slăbit în jur de 15 kilograme. Acum se laudă cu noua ei siluetă în vacanţă, pe plajele din Mexic.
În timpul turneului mondial „Born This Way”, Lady Gaga s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilogramele, aşa că criticile au început să curgă. Însă la momentul respectiv, excentrica vedetă a susţinut că nu îi pasă de comentariile răutăcioase şi a recunoscut că s-a îngrăşat.
Fanii ei o admiră pe Lady Gaga tocmai fiindcă are o imagine unică şi nu îi pasă ce cred ceilalţi, spunând că fiecare are dreptul să fie exact aşa cum vrea.
Tocmai de aceea, toată lumea a fost uimită să constate că Lady Gaga a ţinut o cură de slăbire şi a scăpat de cele 15 kilograme. Asta să însemne că până la urmă îi pasă de bârfe? Ea spune că nu. Conform declaraţiilor sale, Gaga nu a ţinut nicio cură de slăbire şi a pierdut kilogramele în plus în urma operaţiei la şold pe care a suferit-o de curând.
Indiferent cum a slăbit, cert este că Lady Gaga arată mult mai bine acum. Pozele făcute de paparazzi în Mexic, acolo unde vedeta îşi petrece vacanţa, arată că silueta ei o mult mai subţire. Artista nu s-a ferit să se dezbrace în bikini şi să-şi arate picioarele şi abdomenul.
lady gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter