Mădălina Ghenea, superbă în alb

De Unica.ro, pe

Înainte de a veni în România împreună cu iubitul ei, Gerard Butler, Mădălina Ghenea a fost la Ischia, în Italia, unde a avut loc un festival de film. Uite cum s-a îmbrăcat într-una din zile!
Pentru apariţiile pe covorul roşu, Mădălina Ghenea preferă rochiile negre elegante şi destul de sobre, dar iată că îi stă foarte bine şi în această creaţie albă, diafană şi romantică, pe care a ales-o pentru o plimbare cu yachtul.
Mădălina a purtat rochia din dantelă, având un machiaj natural şi părul desfăcut.
La scurt timp după ce au fost făcute aceste poze, Mădălina Ghenea a plecat către România, unde s-a întâlnit cu iubitul ei, actorul american Gerard Butler. Acesta a aterizat sâmbătă pe aeroportul Otopeni, de unde a fost preluat de o maşină şi dus la Băneasa, de unde a luat un elicopter până în judeţul Argeş, unde îl aştepta Mădălina Ghenea.
madalina ghenea
Cei doi au mers pe Transfăgărăşan, au gustat din preparate româneşti şi au petrecut noaptea la un hotel din munţii Făgăraş.
După unele păreri, Gerard Butler ar fi venit în România pentru a merge la nunta fratelui Mădălinei, după alte păreri ar fi venit ca să-i ceară mâna iubitei sale.
madalina ghenea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter