Patrick-Louis Vuitton a murit. Celebra casă de modă este în doliu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 noiembrie 2019, 17:13
Patrick-Louis Vuitton a murit. Stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, Louis Vuitton, s-a stind din viață la vârsta de 68 de ani.

Vestea tristă a fost dată de casa de modă prin intermediul contului oficial de InstagramAnunțăm cu adâncă tristețe decesul lui Patrick-Louis Vuiton. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie, în special către fiii săi, Pierre-Louis și Benoit-Louis, care lucrează alături de noi, și către nepoți”, – se arată în comunicatul companiei.

Patrick-Louis Vuitton a murit. Celebra casă de modă este în doliu

Patrick-Louis Vuiton a lucrat pentru companie încă de la vârsta de 22 de ani și a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975. Printre contribuțiile sale majore se numără deschiderea unui al doilea atelier Louis Vuitton, în 1977, iar în 1986 a devenit responsabil de Comenzile speciale.

Michael Burke, președinte-director executiv al companiei Louis Vuitton, a subliniat spiritul avangardist al lui Patrick-Louis Vuiton: „Întotdeauna a știut să alimenteze moștenirea Casei și să ofere viziune pentru viitor”.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter