Rochii de vedete. Imprimeul exotic, în tendinţe

De Unica.ro, pe

În vara 2013, multe vedete autohtone au purtat rochii cu imprimeuri exotice. Iată cum le poţi purta şi tu!
În ultimul timp, vedetele autohtone s-au îndrăgostit de opulenţa şi extravaganţa rochiilor Just Cavalli, care combină imprimeurile florale cu animal print-ul, amintind de o junglă.
Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii “Ce se intampla, doctore?” a ales o rochie midi cu pete de jaguar si frunze de palmier, la lansarea unui magazin din Romania. Ea a fost apreciata de critici de moda pentru modul in care a accesorizat tinuta!
Cristina Rus, sexy de ziua ei. Uite cum s-a îmbrăcat!
cristina rus rochii cavalli
Cristina Rus s-a relansat in muzica si peisajul life-style-ului autohton. Ea si-a schimbat complet stilul vestimentar, optand pentru tinute tineresti care i-au pus in valoare silueta refacuta dupa nastere. Chiar de ziua ei, solista a optat pentru o rochie mini, de la Just Cavalli cu un imprimeu indraznet,iar la petrecerea Viva! a ales o rochie lunga si diafana in nuante de verde!
Actrita Catalina Grama si bloggeritele Diana Enciu si Alina Tanasa au realizat o sedinta foto, imbracate in rochii de la Just Cavalli. Catalina a optat pentru o rochie cu pete de jaguar in nuante de verde care a reflectat stilul non-conformist si jucaus!
Vezi care e sfatul Cristinei Rus pentru Alexandra Stan
catalina grama rochii cavalli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter