Moda 2013: Ce costume de baie poartă vedetele sezonul acesta

De Erika Chivu, pe

Dacă nu ţi-ai ales încă un costum de baie pentru mini vacanţa de 1 Mai, trebuie să te inspiri din stilul vedetelor de la Hollywood. Care e modelul tău preferat?
Ca în fiecare început de sezon estival, opţiunile sunt foarte variate când vine vorba de moda pentru plajă. Se poartă multe tipuri de costume de baie, iar tu nu trebuie decât să-l alegi pe care îţi place şi te avantajează.
Iată ce costume de baie poartă vedetele de la Hollywood.

Costumul de baie cu imprimeu floral

Nina Dobrev, a ales un costum de baie multicolor cu imprimeu floral mare, în timp ce miniona Rachel Bilson a ales un bikini în alb şi verde care îi vine foarte bine. Superba Doutzen Kroes, cu trupul ei perfect de top model, îşi permite să poarte orice, aşa că a ales un costum de baie minuscul cu imprimeu floral roz care îi vine foate bine.
Modă: 6 ţinute trendy purtate de Nina Dobrev. Încearcă şi tu!
nina dobrev si rachel bilson

Costumul de baie color block

Combinaţiile de culori puternice rămân la modă şi anul acesta.
E superb costumul de baie ales de Bar Rafaeli, o combinaţie de galben neon şi lila stinse cu tonuri de gri. Dacă ai o siluetă frumoasă e perfect pentru tine. Tot pe culori a mizat şi Claudia Romani într-una din zilele petrecute pe plaja din Miami. Ea a purtat o combinaţie foarte frumoasă de albastru cobalt şi portocaliu.
Video: N-o să-ţi vină să crezi cu cine se sărută Bar Rafaeli
claudia romani si bar rafaeli

Costumul de baie în culori neutre

Se menţin în trenduri costumele de baie în culori neutre. Când s-a plictisit de culorile puternice, Claudia Romani a purtat un little black bikini, un costum de baie format din două piese negre, simple. Dacă ţi se pare prea plictisitor modelul acesta, alege un slip negru şi combină-l cu sutiene colorate, cum a făcut Rachel Bilson.
Iar dacă negrul nu este culorea ta preferată, mergi pe varianta nude, ca Rihanna. Ea a purtat un bikini minuscul din două piese nude care îi dau un look foarte sexy.
claudia romani, rachel bilson, rihanna
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter