Moda 2013: Ce costume de baie se poartă la vară

De Erika Chivu, pe

A venit deja timpul să te gândeşti la costumul de baie pe care îl vei purta la vară, pe plajă sau la piscină. La Miami Fashion Week, producătorii de lenjerie au prezentat recomandările lor pentru vara 2013.
Zilele acestea se desfăşoară Săptămâna Modei de la Miami, unde în prim plan nu se află rochiile de seară spectaculoase, ci costumele de baie. Să vedem ce trenduri propun designerii pentru vara 2013.
Dacă anul trecut s-a purtat foarte mult little black bikini, costumul de baie negru, anul acesta revin cele colorate. Sunt la modă costumele de baie colorate în combinaţii cât mai vesele şi optimiste.
costume de baie
Shala La propune costume întregi cu decupaje şi costume sport din două culori. Acelaşi producător recomandă bikini-ul minuscul pe siluete puternice, cu muşchi bine dezvoltaţi. Dacă nu te simţi bine într-un slip abia vizibil, să ştii că se poartă şi costumele de baie retro cu talie înaltă. Alege unul animal print şi nu vei trece neobservată.
costume de baie
În ce priveşte hainele de plajă, designerii ne recomandă blugii scurţi. Păstrează sutienul costumului de baie, adaugă o pereche de blugi scurţi şi o pălărie şi nu vei da greş pe faleză. Dacă vrei să fii un pic mai feminină, alege o rochie de plajă din plasă. Se poartă şi fustele maxi, asimetrice şi colorate.
costume de baie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter