Mădălina Ghenea, apariţie de vis pe covorul roşu, în Italia

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea s-a numărat printre vedetele internaţionale invitate la Festivalul de Film de la Veneţia. Uite ce rochie a ales pentru covorul roşu!
Mădălina Ghenea a fost o apariţie de vis pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia. A ales o rochie superbă, care i-a pus în valoare silueta şi o coafură naturală.
Ca în multe alte ocazii, Mădălina a mizat pe alb, o culoare care se potriveşte de minune pe pielea ei măslinie.
madalina ghenea
Rochia a fost o creaţie Alberta Ferretti, cu o croială tip sirenă şi un peplum frumos decupat. Vedeta a avut un decolteu sexy, dar coafura împletită i-a dat un aer ingenuu. Cu siguranţă a fost cea mai frumoasă apariţie de pe covorul roşu în acea seară.
madalina ghenea
Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina şi s-a lansat în modă la numai 15 ani. De atunci călătoreşte foarte mult şi, după cum îi place să spună, este „cetăţean al lumii, cu viaţa într-o valiză”. Cariera a purtat-o şi în SUA, la Hollywood, unde l-a cunoscut pe Gerard Butler, unul din cei mai râvniţi burlaci. Relaţia, care a făcut-o faimoasă pe Mădălina în toată lumea, pare să fie una destul de serioasă. Gerard a dus-o pe iubita lui în ţara lui natală, Scoţia, iar ea i-a făcut cunoştinţă cu România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter