Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

Săptămâna asta am trişat puţin şi am început-o de marţi! La finalul ei, aşa cum v-am obişnuit, lansăm Look-ul săptămânii. Patru dive aşteaptă verdictul: care e cea mai stilată?

Dive elegante

Joi dimineaţa, într-un cadru de vis, a avut loc un eveniment marca Dove, dedicat frumuseţii naturale.

Pe malul lacului, alintate de razele soarelui, vedetele au stralucit în ţinute lejere, de vară.

Frumoasa Oana Cuzino, ambasadorul Dove, a mizat pe o rochie mini albă, din material fluid, cu umeri bufanţi şi înnobilată în talie cu detalii preţioase. Oana a completat ţinuta cu o pereche de pantofii peep toe, aurii.

Andreea Esca s-a numărat printre invitaţii de top de la evenimentul Dove. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv a purtat o rochie drapată, cu revere şi buzunare chic. Diva a combinat rochia în dungi cu o pereche de pantofi negri decoraţi cu accesorii inedite: capete de mort metalice! Pantofii poartă semnătura inconfundabilă a lui Alexander McQueen.

Ioana Popescu-Tăriceanu a fost o prezenţă mai mult decât agreabilă. Ansamblul purtat este unul proaspăt, modern, perfect pentru zilele toride de vară: pantaloni evazaţi indigo, tricou decorat cu accesorii luxoase de tul şi cristale, pantofi decupaţi gri şi ochelari tip aviator. Ne place!

Elwira şi Mihai Petre au susţinut joi dimineaţa un mini-show de excepţie.  În afara de rochiile somptuoase pentru dans, frumoasa Elwira a purtat şi o salopetă casual, super-fină şi elegantă. Creaţia culoarea cernelii era decorată în talie cu un cordon negru împletit, ce se mixa perfect cu balerinii lăcuiţi.

Care divă primeşte votul tău în această săptămână?

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: Silvia Postolatiev, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter