Look-ul săptămânii: votează diva preferată şi câştigă un premiu surpriză!

De Diana Sorescu, pe

Vinerea aceasta am ales două vedete în rochii de seară şi două îmbrăcate în ţinute chic, cu pantaloni. Vă provoc la vot şi la concurs! Cine postează cel mai inspirat comentariu, câştigă!

Look-ul săptămânii

Fericita câştigătoare a concursului nostru de săptămâna trecută este Cornelia Crina Popa! Felicitări, draga noastră! Te aşteptăm să îţi revendici premiul pe concurs@unica.ro
Pentru această ediţie a rubricii avem, cum altfel, 4 propuneri: prima este Diane Kruger, într-o splendidă creaţie Giambattista Valli Haute Couture, o rochie maxi pudrată cu buline şi o ploaie de paiete negre, strălucitoare. Centura este superbă, la fel clutch-ul preţios şi atitudinea de regină a vedetei.
Rose McGowan arată excelent în rochia maxi roşie, asimetrică, semnată Roberto Cavalli. Paietele ce asezonează creaţia îi conferă un strop de glamour, iar inelul cu chihlimbar este bine ales.
Look-ul săptămânii: votează diva preferată şi câştigă un premiu surpriză!
Olivia Palermo este stilată ca întotdeauna! Fashionista a combinat o pereche de pantaloni peliculizaţi cu blană neagră luxoasă, pantofi albastru cobalt cu broşă, plus clutch rigid, galben solar.
Îmi place ansamblul creat de Fergie la nebunie! Diva de 36 de ani a mixat o pereche de pantaloni din piele verde deschis cu o cămaşă minimalistă baby blue, blazer negru şi pantofi gri! Deosebit!
Look-ul săptămânii: votează diva preferată şi câştigă un premiu surpriză!
Cu cine votezi? Comentează şi primeşti un super premiu surpriză!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter