De la rochii sexy, la ie şi bundiţă. Uite cum arată Inna!

De Erika Chivu, pe

După ce a apărut în rochii sexy, decoltate şi pline de peiete, Inna a trecut la o ţinută cu totul diferită. Îţi place cum îi stă?
Dacă în concerte poartă cele mai extravagante ţinute, pline de strălucire şi cu decupaje sexy, în timpul liber, Inna „se întoarce la origini”.
Deşi este cu gândul la Copenhaga, unde va avea în curând un concert, Inna poartă haine de inspiraţie folclorică. „Sunt gata pentru Copenhaga”, a scris artista pe Facebook alături de această poză în care poartă o ie românească şi o vestă din piele cu detalii mari din blană.
Nu este genul de ţinută în care ne-am fi aşteptat să o vedem pe Inna, dar îi stă bine şi combinaţia este foarte inspirată.
Cunoscută şi apreciată în toată lumea pentru piesele ei, Inna a fost recent criticată pentru prestaţia vocală de la Braşov, unde a cântat la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Reprezentanţii ei au publicat imediat un comunicat de presă în care artista face un lucru inedit pentru showbiz-ul autohton: Inna îşi cere scuze pentru că a cântat prost şi spune că astfel de scăpări mai apar în concertele live, mai ales când se desfăşoară în aer liber la temperaturi scăzute.
inna
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter