Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la prezentarea „L’Homme.Roi 2012”

De Diana Sorescu, pe

Alexandru Ciucu şi-a prezentat aseară cea mai recentă colecţie vestimentară. La eveniment au participat multe vedete autohtone de calibru. Iată cum s-au îmbrăcat divele.

Ţinutele vedetelor la Alexandru Ciucu

Mădălina Drăghici a fost sexy într-o rochie verde smarald asimetrică, drapată, pe care a combinat-o cu dresuri negru mat, pantofi la fel şi centură lată. Unghiile roşii au fost o alegere inspirată.
Andreea Ibacka a ales o rochie cu un design interesant, pe un umăr, creaţie în două culori, decorată cu volănaşe aurite pe margini. Nota 10 pentru clutch-ul box metalic!
Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la prezentarea "L’Homme.Roi 2012"
Adela Popescu a fost foarte elegantă într-o ţinută all black cu accente aurii. Şi cât de bine îi stă la braţul lui Radu Vâlcan!
Notez ţinuta Cosminei Păsărin cu 10 plus! Rochia neagră pe un umăr, cu mânecă fluture, se mixează perfect cu colanţii din piele, cu botinele cu platformă şi clutch-ul cu pene. Brăţara şi cerceii sunt perfect aleşi!
Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la prezentarea "L’Homme.Roi 2012"
Amalia Năstase şi Mihaela Drafta au ales să poarte ţinute de inspiraţie masculină. Amalia a mizat pe pantaloni cu vipuşcă şi sacou cu umeri supradimensionaţi, iar Mihaela a arătat foarte bine în ansamblul pantaloni evazaţi, top fluid, plus accesorii masive.
Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la prezentarea "L’Homme.Roi 2012"
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter