Cele mai frumoase machiaje de la premiile Spike 2011

De Diana Sorescu, pe

Weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a fost presărat cu multe evenimente mondene. La decernarea premiilor Spike, divele au păşit încrezătoare pe covorul roşu, cu rochii şi machiaje deosebite.

Make up la Spike 2011

La această ediţie a premiilor Spike, machiajul în tonuri naturale a fost în top.

Frumoasa Eva Mendes a purtat o rochie culoarea lavandei, iar machiajul s-a asortat perfect cu ţinuta: ten bronzat, blush piersiciu, eyeliner negru, delicat, mascara şi ruj corai, aplicat delicat pe interiorul buzelor.

Strălucire naturală! Aşa s-ar descrie look-ul general al superbei Mila Kunis. Părul are o luminozitate aparte, de perlă, buzele sclipesc cu un gloss transparent, iar ochii sunt conturaţi cu un dermatograf khol. Fardul nude aplicat pe pleoapa superioară conferă ochiului profunzime şi limpezime.

Ce frumoasă este Rosie Huntington-Whiteley! Machiajul ei este minimalist, dar superb. Ten perfect, genele de sus conturate cu mascara şi ruj roşu roze pe buze. Doar atât!

Scarlett Johansson a vrut să îşi pună în evidenţă ochii aşa că a optat pentru un smoky eyes estompat, cu fard gri fumuriu şi nude.

Buzele i-au fost răsfăţate de un gloss beige, iar sprâncenele conturate cu un fard roşcat, care să se potrivească cu nuanţa părului.

Cele mai frumoase machiaje de la premiile Spike 2011

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter