Ce frumoasă e! Catrinel Menghia, şedinţă foto pentru noul film

De Erika Chivu, pe

Catrinel Menghia este absolut superbă în pozele de promovare pentru noul ei film, „La citta ideale”. Vezi şi tu imaginile!
Catrinel Menghia a fost foarte frumoasă zilele trecut, la şedinţa foto prilejuită de lansarea noului ei proiect, filmul „La citta ideale”.
Vedeta noastră a purtat o ţinută foarte elegantă formată din pantaloni albi şi o cămaşă turcoaz delicată. Ţinuta s-a potrivit de minune cu silueta ei subţire de manechin şi a fost accesorizată discret cu pantofi nude, curea maro deschis şi bijuterii fine.
Catrinel apare în distribuţia filmului sub numele „Catrinel Marlon”, numele „de scenă” pe care l-a adoptat atunci când a decis să intre în lumea filmului. „La citta ideal” reuneşte mai multe nume faimoase ale shiwbiz-ul italian şi spune povestea unui bărbat care duce la extrem modul lui de viaţă ecologist.
Pelicula nu este primul contact al lui Catrinel Menghia cu lumea filmului. Deşi s-a lansat ca model, ea a dovedit că este o actriţă talentată, cu mari şanse de a ajunge un nume la Hollywood. A mai jucat în „Tutti i rumori del mare”, „Un passo dal cielo”, iar anul acesta a apărut într-un episod din celebrul serial „CSI”, acesta fiind debutul ei la Hollywood.
catrinel menghia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter